Ειδήσεις, Ελλάδα

Καταγγέλει η μάνα για παιδεραστία τον 30χρονο: «Έβαλε το γιο μου να ξυρίσει τα γεννητικά του όργανα»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έπειτα από τις καταγγελίες των 2 μητέρων από το Αγρίνιο πως τα παιδιά τους έπεσαν θύματα «σεξουαλικής κακοποίησης» από 30χρονο που τους πλήρωσε για να μη μιλήσουν.
Και ενώ η προανάκριση από την Αστυνομία βρίσκεται σε εξέλιξη, φαίνεται να υπάρχει και τρίτη περίπτωση παιδιού .
Το συγκλονιστικό περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από τις καταγγελίες στην Αστυνομία και τη δημοσιοποίηση στοιχείων από την ίδια την μητέρα όταν την περασμένη Παρασκευή (2/3) και το Σάββατο (3/3) ελήφθησαν και οι πρώτες καταθέσεις για τις 2 περιπτώσεις των 14χρονων.
Ο 30χρονος, φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν την Αστυνομία και φέρεται να προσέγγισε τους δυο 14χρονους και αφότου τους έπεισε τους οδήγησε στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι του είδαν ταινία πορνό και στην συνέχεια ο 30χρονος αυνανίστηκε μπροστά τους και με βάση τις μαρτυρίες αυνάνισε και τους ανηλίκους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 30χρονος χαρτζιλίκωσε τους ανηλίκους ώστε να μην μιλήσουν, ωστόσο ο ένας εκ των δύο έσπασε την σιωπή του και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της ανατριχιαστικής υπόθεσης.
Τρίτη μητέρα κατήγγειλε αποκλειστικά στο AgrinioSite.gr ότι και ο δικός της γιος δεχόταν προτάσεις από τον 30χρονο να βρεθούν και πως είχε πάει και στο σπίτι του. Όπως αποκάλυψε τον παρότρυνε να ξυρίσει τα γεννητικά του όργανα,όπως και το έκανε, πως δεχόταν αμέτρητα μηνύματα στο Facebook και στο κινητό, που εντόπισε η ίδια η μητέρα και κατήγγειλε το περιστατικό τον Οκτώβριο του 2017 στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο η έρευνα να συνεχιστεί ή να γίνει το παραμικρό.
Previous ArticleNext Article