ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Πάσχα 2018 παραδοσιακά στα Ήλια Αιδηψού

Πάσχα 2018 παραδοσιακά στα Pharos Rooms με -25%

Σας προσκαλούμε για άλλη μια χρονιά να σουβλίσουμε παραλιακά στα Ηλιόλουστα “Ηλια Αιδηψού με τον παραδοσιακό τρόπο της περιοχής μας!

Την Κυριακή του Πάσχα απο τις πρώτες πρωϊνές ώρες θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, αλλά και να συμμετάσχετε στην παραδοσιακή διαδικασία του ψησίματος του αρνιού στην παραλία που βρίσκετε ακριβώς μπροστά απο το ξενοδοχείο μας.

Για όσους έχουν την παρέα τους και θέλουν να έχουν αποκλειστικά το δικό τους αρνί, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε ζώα παραγωγής μας και να αναλάβουμε το σούβλισμα τους παραδίδοντας τα σε εσάς την Κυριακή το πρωϊ “ετοιμα για το παραδοσιακό γύρισμα!

Η προσφορά μας περιλαμβάνει:

  • Παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο
  • Πασχαλινό Γεύμα
  • Πλούσιο Παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ
  • Δωρεάν έναν καφέ, χυμό ή ποτό από το bar του Ξενοδοχείου μας
  • Συστεγασμένο parking στο χώρο του ξενοδοχείου
  • Έκπτωση 10% για κάθε γεύμα στο εστιατόριο μας «ΦΑΡΟΣ«

Η Γιορτή της Αγάπης με γλέντι στα Ηλια Β. Ευβοίας

Το απόγευμα μετά τον εσπερινό, εδώ και πολλά χρόνια, διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας με την συνδρομή όλων των κατοίκων, στον προαύλιο χώρο έξω από την Εκκλησία, εκδήλωση προς τιμή της Άγιας τούτης μέρας «Ο Χορός της Αγάπης».

Αρχίζουμε με μουσική, άφθονο φαγητό και ποτό, πολύ γρήγορα αρχίζει ο χορός από το χορευτικό του χωριού μας μαζί με το χορευτικό της Αιδηψού και έπειτα ακολουθούμε όλοι! Γλέντι, κέφι, χαρά και όσο πάει. Σας περιμένουμε όλους.

Τιμές προσφοράς

Δωμάτιο *Τιμή/Βράδυ με Αναστάσιμο Δείπνο, Πασχαλινό Γεύμα & Ημιδιατροφή
Δίκλινο   €67!
Τρίκλινο   €78!
Τετράκλινο   €90!

* Η τιμή ισχύει για κρατήσεις άνω των 3 διανυκτερεύσεων και περιλαμβάνει Αναστάσιμο δείπνο και ημιδιατροφή όλες τις ημέρες

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

 

Κάντε κράτηση τώρα

Τηλ.: 222 6060 551, 222 1200 322 emailinfo@pharosrooms.gr

Previous ArticleNext Article