Λάρισα, ΠΑΙΔΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές Α’ και Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος “Τέχνης Γυρίσματα” σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λάρισας που αποσκοπεί στη βιωματική γνωριμία των μαθητών/τριών των σχολείων με τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα και σε συμμετοχή μαθητών με τους εκπαιδευτικούς τους στην εκστρατεία ανάδειξης της νέας έκθεσης της Πινακοθήκης με τη δημιουργία βίντεο, ραδιοφωνικών μηνυμάτων και αφίσας διοργανώνεται διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου.

Σκοπός αυτού του διαγωνισμού είναι ομάδες μαθητών από σχολεία της Λάρισας να αναπαραστήσουν έναν πίνακα από τη μόνιμη συλλογή της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα με τη μέθοδο tableau vivant. Οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στα έργα της Μόνιμης Συλλογής μέσω της ψηφιακής συλλογής www.larissa-katsigras-gallery.gr. Οι φωτογραφίες για το διαγωνισμό θα αποστέλλονται μαζί με τα στοιχεία των διαγωνιζομένων στο e-mail info@katsigrasmuseum.gr μέχρι τις 16 Απριλίου 2018.

Με το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας η κριτική επιτροπή θα συνεδριάσει και θα απονείμει τα παρακάτω βραβεία: Συλλεκτικά βιβλία της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι.Κατσίγρα, ανάρτηση της φωτογραφίας σε διαδικτυακά μέσα, προβολή της φωτογραφίας στην εφημερίδα της πόλης μας και συλλεκτικές αφίσες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα στο 2410-672499 και info@katsigrasmuseum.gr

Previous ArticleNext Article