Διατροφή, Μαγνησία

Παραγγελίες ελληνικών προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες ” για το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στο Βόλο

Ξεκινούν σήμερα οι παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες” για τα ελληνικά προϊόντα: Φέτα, Γίδινο τυρί, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, Πατάτες, Λεμόνια, Αλεύρι,Θυμαρίσιο Μέλι, Σταφίδες, Ξύδι, Φυσικό Χυμό Ρόδι, Φιστίκια, Καλαμπόκι για ποπκόρν, Τσάι και Ρίγανη. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Θα χρειαστούμε τη στήριξη σας. Σας καλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές στη διανομή συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών.

Προέλευση – Τιμές Προϊόντων

– Φέτα και Τυρί Γίδινο από τον Παραπόταμο Λαρίσηςτυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου, στην τιμή των 25 ευρώ/4,24 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο (καθαρό βάρος 4,24 κιλά – 5,90 ευρώ/κιλό). Η φέτα διαθέτει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης ΠΟΠ και το τυροκομείο διαθέτει πιστοποιητικά ISO και AGROCERT. Εκτός παραγγελίας θα υπάρχουν και παραδοσιακά τυριά, όπως Μανούρι ΠΟΠ, Ανθότυρο και Κεφαλοτύρι, σε μικρότερες συσκευασίες vacuum.

– Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Κορωνέικης (φετινής σοδειάς) από τη Λογγά Μεσσηνίας (περιοχή Κορώνης) στην τιμή των 22 ευρώ/5λιτρο, σε πλαστική διάφανη συσκευασία των 5 λίτρων (4,4 ευρώ/λίτρο). Το ελαιόλαδο είναι προϊόν ψυχρής έκθλιψης, μόνο με μηχανικές και φυσικές μεθόδους, με πιστοποίηση εφαρμογής του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Πατάτες κίτρινες ποικιλίας “Jelly”, φετινής σοδειάς από την Ορεινή Σερρών:

Μεσαίες-Μεγάλες σε συσκευασία δίχτυ 14,286 κιλών και τιμή 5 ευρώ/συσκευασία (0,35 ευρώ/κιλό)

Μικρές σε συσκευασία δίχτυ 10 κιλών και τιμή 2,5 ευρώ/συσκευασία (0,25 ευρώ/κιλό)

– Λεμόνια φετινής σοδειάς με τιμή 2 ευρώ/4 κιλά από την Αργολίδα (0,50 ευρώ/κιλό).

– Αλεύρι από μαλακά σιτάρια (μαλακό για όλες τις χρήσεις) στην τιμή των 5 ευρώ/10κιλο (0,50 ευρώ/κιλό), Αλεύρι από σκληρά σιτάρια (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) στην τιμή των 7 ευρώ/10κιλό (0,70 ευρώ/κιλό) και Αλεύρι για Τσουρέκι στην τιμή των 4 ευρώ/5κιλο (0,80 ευρώ/κιλό), φετινής σοδειάς από τους Μύλους Ζαμπόγα (Σοφάδες Καρδίτσας).

Μέλι Θυμαρίσιο φετινής σοδειάς σε συσκευασία  του ενός κιλού και τιμή 8 ευρώ/κιλό από τον Κίσσαμο Χανίων Κρήτης.

Σταφίδα χονδρή με τιμή 4,5 ευρώ/κιλόΣταφίδα μαύρη κορινθιακή με τιμή 4 ευρώ/κιλό, Ξύδι κόκκινο-λευκό (6 βαθμών) με τιμή 2 ευρώ/2λιτρο και Βαλσάμικο Ξύδι με τιμή 1,5 ευρώ/250ml από τον Άσσο Κορινθίας.

Φυσικός Χυμός Ρόδι φετινής σοδειάς (100% φυσικός – μη παστεριωμένος, μη συμπυκνωμένος) με τιμή 4 ευρώ/λίτρο, σε πλαστική φιάλη από το Ροδολίβος Σερρών.

– Φιστίκια Αράπικα με τιμή 4 ευρώ/κιλό και Καλαμπόκι για ποπκόρν με τιμή 2 ευρώ/κιλό, φετινής σοδειάς από τα Φάρσαλα.

– Τσάι και Ρίγανη από τη Βρύναινα Μαγνησίας. Το τσάι καθαρισμένο με τιμή 2 ευρώ/200 γραμμ., η ρίγανη τριμμένη με τιμή 2 ευρώ/250 γραμμ.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 29/Μαρτίου στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 28/Μαρτίου (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Διαδώστε το όπου μπορείτε.

Καλή δύναμη σε όλους!

ΑΝΩΣΗ – Εθελοντές Βόλου

www.anwsi.gr

Previous ArticleNext Article