Μαγνησία, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δωρεάν μαθήματα διαλογισμού αυτογνωσίας με τη μέθοδο Σαχάτζα Γιόγκα

Ομιλία με θέμα «Η ευεργετική επίδραση του διαλογισμού στο άγχος»

Την Πέμπτη 15-3-2017 στις 7.00 μ.μ. στο κέντρο του συλλόγου Σαχάτζα  Γιόγκα Βόλου, στην οδό Γαλλίας 93 – Κασσαβέτη με ελεύθερη είσοδο.
Παράλληλα θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος μαθημάτων Διαλογισμού και Αυτογνωσίας κάθε Πέμπτη στις 7.00 μ.μ. τηλ. 6972927884-6986993060

Η Σαχάτζα Γιόγκα είναι μία μοναδική εμπειρία εσωτερικής αναζήτησης και αφύπνισης, βοηθά τον άνθρωπο να αντιμετωπίζει τα καθημερινά δύσκολα προβλήματα, να βιώνει πραγματική χαρά και ικανοποίηση και να αποκτά απόλυτη ισορροπία σε φυσικό, διανοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

Εσωτερική δύναμη

Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την ύπαρξη μιας μοναδικής ενέργειας που υπάρχει μέσα μας. Ονομάζεται Κουνταλίνη, μπορεί να αφυπνιστεί μέσα από τη μέθοδο της Σαχάτζα Γιόγκα και να μας μεταμορφώσει.

Διαλογισμός και Υγεία

Στα μαθήματα διαλογισμού μπορούμε να βιώσουμε αυθόρμητα, την εσωτερική ειρήνη και την αυτογνωσία  που μας βοηθά να ηρεμήσουμε, να απαλλαγούμε από το στρες και την ένταση και να αποκτήσουμε ψυχική και σωματική ισορροπία.
Ο πραγματικός πλούτος και η αληθινή χαρά βρίσκονται μέσα μας. Ανακαλύψτε τα μέσα από τη μοναδική εμπειρία της Σαχάτζα Γιόγκα.

https://www.facebook.com/sahajayogavolou/
http://www.sahajayoga.gr

Previous ArticleNext Article