Έξοδος, Μαγνησία, ΜΟΥΣΙΚΗ

KADEBOSTANY live in Volos! Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Lab Art έρχεται το pop φαινόμενο!

Oι KADEBOSTANY για πρώτη φορά στο Βόλο, στην σκηνή του Lab Art για ενα μοναδικό Live show !

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 ~ warm up : Daphne BlueBird & Alekos Georgoulopoulos live & guitar !

Οι Kadebostany επιστρέφουν στην Ελλάδα και επιβάλλουν πάλι τον νόμο της ψυχαγωγίας. Απεσταλμένοι του μυθικού κρατιδίου τους, έρχονται και μας προσφέρουν ένα οπτικοακουστικό show που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο, στο πλαίσιο της επερχόμενης “Monumental” tour, του ολοκαίνουριου ομότιτλου album.

Aν ποτέ ανακαλυφθεί ένας pop πλανήτης, οι Kadebostany θα είναι οι πρώτοι άποικοι του. Προς το παρόν, επιστρέφουν στη χώρα που τους αγάπησε από την πρώτη στιγμή με τον πρόεδρο Kadebostan να συγκεντρώνει ξανά το στρατό του με σκοπό να διευρύνει το όνομά τους και να προκαλέσει εκ νέου τα όρια της σύγχρονης μουσικής. ΓΙα πρώτη φορά στην κεντρική Ελλάδα, το σχήμα φαινόμενο σε ένα live περιζήτητο που σηματοδοτεί την άφιξη της άνοιξης…
Αυτές τις ημέρες κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο “Monumental” , ένα album με “13 εκλεπτυσμένα τραγούδια για τις μάζες” και η μπάντα θα το παρουσιάσει ζωντανά με τις παλιότερες επιτυχίες, σε παλιούς πιστούς αλλά και νέους φίλους.
Μεταξύ ριζοσπαστισμού και pop, εδραιώνουν την ιδιαίτερη αισθητική τους και δημιουργούν ένα μουσικό αποτέλεσμα που παραμένει εξίσου απρόβλεπτο και ελκυστικό.

Η νέα εποχή των Kadebostany είναι μια οπτικοακουστική εμπειρία πολύπλοκη επισκηνής, αλλά και ταυτόχρονα άμεση. Ένα καλοστημένο και μελετημένο show που αναμένεται να οδηγήσει στην καθολική αποδοχή!
Με το περίφημο πλέον “Mind If I Stay” έχουν κερδίσει και πάλι το ελληνικό ραδιόφωνο και τις καρδιές του κοινού. Η πορεία τους έχει ήδη στρωθεί μέσα από τα “Walking With a Ghost”, “Castle in the Snow”, “Frozen To Death”, “Jolan” και βέβαια τη διασκευή στο “Crazy In Love” της Beyonce (για το “Fifty Shades of Grey”), όλα συνοδευόμενα από καταπληκτικά videos.
Δείτε περισσότερα στους συνδέσμους του σχήματος:
http://kadebostany.com/
https://www.facebook.com/Kadebostany/
https://www.youtube.com/user/KADEBOSTANY
https://www.instagram.com/kadebostany_official/

Η μοναδική εκκεντρική σκηνική τους παρουσία που πέρσι στο Release Athens, έκλεψε την παράσταση αψηφώντας τη βροχή, έρχεται στο Βόλο!
Σε αναζήτηση από “υπηκόους” για να μεταδώσουν τη νέα εποχή που πρεσβεύουν, έχουν την ψήφο μας!

Μαζί τους σε αυτή τη φοβερή βραδιά , καλεσμένοι από την Αθήνα η Daphne Bluebird & Alekos Georgoulopoulos!!

Ενα μοναδικό ντουέτο από guitar loops & fx και μια φωνή που πατάει στο rhythm n blues και το σύγχρονο jazz/ pop.

Ο Αλέκος Γεωργουλόπουλος και η  Daphne BlueBird πειραματιζονται χρόνια τώρα με κιθαρα, λούπες και φωνή. Το μυστικό έκπληξη έχει κερδίσει το ενδιαφέρον όλων, με  κομματια απο Reggae, Roots, Soul, Afrobeats, Hiphop και R’n’B. Η ηλεκτρικη κιθάρα παιρνει πολλαπλους ρόλους και χρησιμοποιειται ως live sampler δίνοντας μια διαφορετικη αισθηση πανω στη πολυπλευρη φωνη της BlueBird. Το πρωτο cover με τιτλο Who Will Comfort Me ( Μelody Gardot ) προτιμήθηκε απο διάφορους ραδιοφωνικους σταθμους και έρχονται να κλέψουν τις εντυπωσεις στο άνοιγμα της βραδιάς στο Βόλο.

https://www.youtube.com/watch?v=Kw_JHTS76uY

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 , Kadebostany live in Volos!
Lab art, Ζάχου & Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα

Oι πόρτες ανοίγουν – 20:30

17€ early bird προπώληση (*εξαντλήθηκαν)
20€ presale
23€ on spot

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)
• Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
• Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
• My Market
• Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr

Πληροφορίες / κρατήσεις  : +30 242140 3454 | info@labart.gr
Ώρες τηλ. κέντρου: 10:00-21:30

More info on the facebook event page : https://www.facebook.com/events/939652392858249/

Previous ArticleNext Article