ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

Η δημιουργός των προϊόντων Onoelixir με Γάλα ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ αποκαλύπτει…

Συνέντευξη AlmopiaLab Προϊόντα Onoelixir με Γάλα ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ

Η δημιουργός  κα Στέλλα Μπουρτζή μιλά αποκλειστικά στο Θεσσαλών Ομορφιά

 

Οι θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες του γάλακτος γαϊδούρας είναι γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, A, b1, b2, b6. D και Ε, ασβέστιο, μαγνήσιο, γλυκερίνη, ω6, ω3  και πρωτεΐνη. Ενδείκνυται για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση του δέρματος, θεραπεία ρυτίδων και πρόληψη γήρανσης.  Σε ένα μικρό χωριουδάκι, στην Όρμα Αριδαίας, το εργαστήριο Almopia Lab παράγει και διαθέτει προϊόντα καλλυντικών με το μαγικό αυτό καλλυντικό που όπως γνωρίζουμε το χρησιμοποιούσε η βασίλισσα Κλεοπάτρα.  Η ιδιοκτήτρια και δημιουργός των προϊόντων Onoelixir μας εξηγεί περισσότερα για το γάλα γαϊδούρας.

Συνέντευξη: Θεοδώρα Τζανή

Πως σας ήρθε η ιδέα να δημιουργήσετε τη σειρά onoelixir;

Η ιδέα ήρθε κατά κάποιο τρόπο από μόνη της.  Καταρχήν  γνωρίζαμε ότι το γάλα της γαϊδούρας είναι  παρόμοιο με το μητρικό γάλα. Έτσι λοιπόν συνδυάσαμε το γάλα γαϊδούρας με πολλά άλλα αγνά υλικά,  που προσφέρει απλόχερα η “μητέρα φύση” και με σεβασμό προς τις ανάγκες της επιδερμίδας, δημιουργήσαμε τη σειρά    Οnoelixir“.  Ήταν ένα στοίχημα που όπως φαίνεται το κερδίσαμε. Δημιουργήσαμε  καλλυντικά  στα οποία εμπεριέχονται μόνο άριστες πρώτες ύλες. Για να κατοχυρωθούν  τα  προϊόντα μας  στην αγορά και να τα αγαπήσει ο κόσμος, και δη η γυναίκα, έπρεπε να φτιαχτεί μια σειρά που θα είναι 100% χωρίς καμία παραχώρηση στην ποιότητα, προσθέτοντας εκτός του μεγάλου ποσοστού γάλακτος γαϊδούρας και πολύ προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, άκρως ευεργετικά για το δέρμα. Κάνοντας μια ανάγνωση των συστατικών, πιστέψτε με, θα καταλάβετε και κυρίως θα εκπλαγείτε.

Γιατί είναι τόσο διαδεδομένο το γάλα γαϊδούρας;

Εάν ανατρέξει κανείς στην βιβλιογραφία για το γάλα γαϊδούρας θα ανακαλύψει  εντυπωσιακά ευρήματα. Καταρχήν οι ιδιότητες το γάλακτος  αυτού είναι γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη και είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Περιέχει τόσες πολλές βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνες που το κάνουν πολύτιμο σύμμαχο για τον οργανισμό μας, για τη θεραπεία ασθενειών και δερματικών παθήσεων, ως επίσης και εξαιρετικό φυσικό καλλυντικό. Επίσης είναι γνωστό από την εποχή της βασίλισσας Κλεοπάτρας ότι το “ελιξίριο ομορφιάς”, ήταν το μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας.

Λόγω της χρησιμότητας του θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ακριβά καλλυντικά. Ισχύει αυτό;

Δεν πιστεύω πως είναι ακριβά καλλυντικά. Είναι σχετικό αυτό.  Το γάλα  γαϊδούρας είναι ένα ακριβό προϊόν  όπως επίσης και τα υπόλοιπα φυσικά συστατικά, που περιέχουν τα προϊόντα “Onoelixir“, όπως για παράδειγμα η αλόη βέρα, ροδόνερο, κολλαγόνο, ελαστίνη, βιταμίνες και άλλα πολλά, που κοστίζουν σαφώς περισσότερο από τα φθηνά χημικά παρασκευάσματα. Στην εταιρία μας “AlmopiaLab” όμως, πιστεύουμε ότι το καλό πρέπει να απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο σε λίγους και  εκλεκτούς….!!Απλά ακολουθήσαμε το δικό μας ρητό “μικρό κέρδος, μεγάλη κατανάλωση”.   Έτσι δώσαμε την δυνατότητα να μπορεί η κάθε γυναίκα να δοκιμάσει τα προϊόντα μας και βλέποντας γρήγορα τα αποτελέσματα στο δέρμα της, να μην έχει κανέναν ενδοιασμό, για το ότι αγοράζει ένα εξαιρετικό προϊόν,  σε άκρως ελκυστική τιμή.

Τι προϊόντα διαθέτετε αυτή τη στιγμή;

Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε:

  • κρέμα ημέρας,
  • κρέμα νύχτας,
  • κρέμα ματιών,
  • γαλάκτωμα σώματος σε δύο αρώματα,
  • κρέμα χεριών,
  • σαπούνια για όλο το σώμα σε δύο αρώματα.

        Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμα:

  • ορρός προσώπου,
  • σαπούνι τζέλ καθαρισμού προσώπου-ματιών,
  • κρεμοσάπουνο – αφρόλουτρο.

Τα αναλυτικά συστατικά των προϊόντων θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα  Onoelixir.gr

 

Τι είναι αυτό που κάνει τα προϊόντα onoelixir ξεχωριστά;

  Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η εταιρία μας εκτελεί καθημερινές αποστολές προϊόντων σε πελάτισσες που είναι ικανοποιημένες και επιμένουν να εμπιστεύονται  τα προϊόντα μας, για την περιποίηση της επιδερμίδας τους.

Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για:

  • Το μεγάλο ποσοστό γάλακτος το οποίο στις κρέμες ανέχεται στο 15% και στα σαπούνια μας στο 25%.
  • Χωρίς καμία προσθήκη χημικού συντηρητικού.
  • Τα άφθονα και προσεγμένα φυσικά συστατικά που περιέχει η σειρά “Οnoelixir” και η  υψηλή ποιότητα τους .
  • Η εξαιρετική αποτελεσματικότητα και η προσιτή τιμή.
  • Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.
  • Είναι σε πορτοκαλί συσκευασία – και αυτό το αναφέρω, γιατί αρκετοί πελάτες τα ζητάνε ακριβώς έτσι.” Κρέμες με γάλα γαϊδούρας  στην  πορτοκαλί συσκευασία.

 Περιέχουν χημικά;

 Κατηγορηματικά όχι.  Είναι αγνά και φυσικά!

Πως μπορεί να τα προμηθευτεί ο αναγνώστης μας;

  • Στο κατάστημα “Κιβωτός” Όρμα Αλμωπίας, Ν. Πέλλας

             τηλ. 2384094540 (πρατήριο εργαστηρίου)

  • στην ιστοσελίδα Onoelixir.gr (αποστέλλονται με courier στο χώρο σας)
  • σε επιλεγμένα καταστήματα/ φαρμακεία.

 Τι είναι αυτό που κάνει την εταιρία σας AlmopiaLab να διαφέρει;

 Κυρίως η άμεση και προσωπική επαφή.   Για παράδειγμα, σε μας δεν υπάρχει τηλεφωνικό κέντρο που σου λέει “πάτα το ένα και πάτα το δύο” κοκ.  Τις περισσότερες  φορές οι άνθρωποι που μας καλούν για παραγγελίες ή συμβουλές , πιάνουμε συζήτηση και για άλλα θέματα, φιλικά και με χιούμορ.      Μας γνωρίζουν με τα μικρά μας ονόματα και δεν νιώθουν, ότι έχουν απέναντι τους μια απρόσωπη εταιρία.  Αισθάνονται  και αυτοί ένα κομμάτι της εταιρείας μας και νιώθουν ξεχωριστοί, διότι γνωρίζουν κάτι που οι άλλοι αγνοούν. Αυτή είναι και η ικανοποίηση  μας.

 Κάνετε και χονδρική σε καταστήματα ;

Βεβαίως και τα προϊόντα “Οnoelixir” διατίθενται για χονδρική πώληση. Θα τα βρείτε ΕΔΩ ή στο τηλ. 2384094540

 Εξάγεται και στο εξωτερικό;

Eξάγουμε ήδη σε χώρες της Ε.Ε. και είμαστε σε επικοινωνία με χώρες  των Βαλκανίων.

 

 Τι θα μπορούσατε να κάνετε για όσες αναγνώστριες μας δεν γνωρίζουν ακόμα, τα προϊόντα σας;

Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια προσφορά για τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.  Την συγκεκριμένη προσφορά θα την βρείτε για λίγες ημέρες και μόνο στον παρακάτω σύνδεσμο

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΤ ONOELIXIR

 

 

 

Previous ArticleNext Article