Αστυνομικά νέα, Ειδήσεις, Ελλάδα

Φρίκη στη Σταμάτα: Άνδρας κάρφωσε 150 φορές το ψαλίδι στη σύντροφό του!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στην Σταμάτα, όπου ένας άνδρας σκότωσε τη σύντροφό του και κατόπιν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Αγίου Φανουρίου. Ο άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές είναι 52 ετών, επιτέθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στη 40χρονη σύντροφό του με ένα ψαλίδι και την κατακρεούργησε.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά. Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 7 το πρωί από τον δράστη και το κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που βρίσκεται στο σημείο εξετάζει τον χώρο.
Ο άνδρας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, μετά την πράξη του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια και έχει μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο όπου φυλάσσεται φρουρούμενος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας δολοφόνησε τη σύντροφό του στο μπάνιο. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, που επιβεβαιώνουν ότι είναι ζευγάρι, η γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς ο άνδρας της επιτέθηκε με μαχαίρι και ψαλίδι και την κάρφωσε 150 φορές. Μάλιστα φώναζε «σκότωσα το διάολο»

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που έγινε η δολοφονία: 

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article