ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ, Τρίκαλα

Ενισχύεται με εννέα γιατρούς το Νοσοκομείο στα Τρίκαλα

Με επιπλέον μόνιμο ιατρικό προσωπικό ενισχύεται το Νοσοκομείο Τρικάλων. Ειδικότερα στο δυναμικό του νοσηλευτικού ιδρύματος θα προστεθούν εννέα ειδικευμένοι γιατροί, εκ των οποίων οι επτά θα στελεχώσουν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Συγκεκριμένα οι θέσεις είναι:

– 1 θέση Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας, με βαθμό διευθυντή και με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική και εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

– 1 θέση Γενικής Ιατρικής με βαθμό επιμελητή Α΄ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

– 1 θέση Παθολογίας με βαθμό επιμελητή Α΄ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

– 1 θέση Αναισθησιολογίας με βαθμό επιμελητή Β΄ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

– 1 θέση Καρδιολογίας με βαθμό επιμελητή Β΄ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

– 1 θέση Χειρουργικής με βαθμό επιμελητή Β΄ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ για το ΤΕΠ.

– 1 θέση Ορθοπεδικής με βαθμό επιμελητή Β με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το ΤΕΠ).

– 1 θέση Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας με βαθμό επιμελητή Β.

– 1 θέση Παθολογίας ή Παιδιατρικής με εξειδίκευση στην Λοιμωξιολογία

Οι αιτήσεις των γιατρών κατατεθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr από τις 10 έως τις 27 Απριλίου.

Previous ArticleNext Article