Πολιτική

Στόρμι Ντάνιελς: Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ σε τουρνουά γκολφ

Η πρώην πορνοστάρ έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη – Ισχυρίστηκε ότι την απείλησαν για να μη μιλήσει – «Moυ θυμίζεις την κόρη μου, Ιβάνκα», φέρεται να της είπε ο Τραμπ.

 «Οι καυτές αποκαλύψεις της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, θα κοστίσουν στον Τραμπ την προεδρία»;, διερωτώνται τα ξένα ΜΜΕ, σχολιάζοντας το ροζ σκάνδαλο που πλήττει τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο φέρνοντας σε δεινή θέση την «Πρώτη Κυρία». Φορώντας ένα σακάκι στο χρώμα της φωτιάς, η πρώην πορνοστάρ,Στόρμι Ντάνιελς- το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ- άνοιξε την καρδιά της σε συνέντευξη που μεταδόθηκε χθες από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS δηλώνοντας ότι, έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 κι ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο,λίγες ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές. Η συνέντευξη που μεταδόθηκε από την δημοφιλή εκπομπή «60 Λεπτά» κάνει το γύρο του διαδικτύου με πολλά ξένα ΜΜΕ να διερωτώνται αν η Μελάνια μετά τις πιπεράτες αποκαλύψεις για την ανάρμοστη σχέση του συζύγου της, θα του δώσει τα…παπούτσια στο χέρι.

Πάντως, πριν την προβολή της συνέντευξης, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ δεν ήταν μαζί. Από το Palm Beach όπου ο Τραμπ βρισκόταν το Σαββατοκύριακο, επέστρεψε στην Ουάσινγκτον ενώ η Μελάνια προτίμησε να μείνει στη Φλόριντα. Όπως αναφέρει το CNN, o Τραμπ αγνόησε τους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν επίμονα για αν θα παρακολουθήσει τη συνέντευξη της Στέφανι κι αν η πρώην πορνοστάρ είναι ψεύτρα.

Οι πιπεράτες αποκαλύψεις που καίνε τον Τραμπ

«Έκανα σεξ με τον Τραμπ σεξ χωρίς προφυλακτικό σε τουρνουά γκολφ το 2006», δήλωσε η Στέφανι στον δημοσιογράφο του CBS.  Πριν από λίγες εβδομάδες η εφημερίδα «Wall Street Journal» έγραψε ότι ένας από τους έμπιστους δικηγόρους του Τραμπ, ο Μάικλ Κόεν,της είχε δώσει το ποσό των 130 χιλιάδων δολαρίων για να κρατήσει το στόμα της κλειστό,λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016. Στη συνέντευξη, η απομαγνητοφώνηση της οποίας δημοσιοποιήθηκε πριν από τη μετάδοσή της την Κυριακή, η Στέφανι υποστηρίζει ότι είχε σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις με τον μεγιστάνα των ακινήτων στο περιθώριο τουρνουά γκολφ στη Λίμνη Τάχο, τον Ιούλιο του 2006. «Μην ανησυχείς για τη Μελάνια», φέρεται να της είπε ο Τραμπ προσθέτοντας πως με τη σύζυγό του έχουν χωριστές κρεβατoκάμαρες και πώς η Στέφανι του θυμίζει την κόρη του, Ιβάνκα.  Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε εάν τότε ένιωθε έλξη για τον πρόεδρο ,καθώς εκείνη ήταν 27 και ο Τραμπ 60 ετών, η Στέφανι δεν δίστασε να πει: «Όχι καθόλου». Η πρώην πορνοστάρ διευκρίνισε επίσης ότι οι δύο τους είχαν επί ένα χρόνο επαφή. Ως αντάλλαγμα για τις ευχάριστες στιγμές που του προσέφερε, ο Τραμπ φέρεται να υποσχέθηκε στη Στέφανι μία θέση στην τηλεοπτική εκπομπή «The Celebrity Apprentice», όπου εκείνος τότε ήταν παρουσιαστής. Μετά το σεξ στη λίμνη Τάχο, δεν είχαν ανάρμοστες επαφές, όπως η ίδια είπε χτες στη συνέντευξη.

Με απείλησαν ότι θα κάνουν κακό στην κόρη μου αν δεν έκλεινα το στόμα μου
Η 39χρονη σήμερα Στέφανι άρχισε την καριέρα της ως στριπτιζέζ, το 2011. Η ίδια τόνισε πως, εκείνη τη χρονιά, το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «In Touch» την προσέγγισε για να μάθει περισσότερα για την εξωσυζυγική της σχέση με τον Τραμπ. Η ίδια ήθελε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη σχέση τους βάζοντας στην τσέπη το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15 χιλιάδων. Όμως, μετά τις απειλές του δικηγόρου του Τραμπ,Μάικλ Κόεν ότι θα προχωρούσε σε μήνυση, το περιοδικό τελικά επέλεξε να μην δημοσιεύσει το κείμενο, όπως διευκρίνισε η Στέφανι στο CBS.
Η πρώην πορνοστάρ ισχυρίστηκε ότι, έπειτα από λίγες εβδομάδες, την πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας, ενώ είχε μαζί της την κόρη της, μηνών τότε.
«Άσε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα αυτή την ιστορία», της είπε και πρόσθεσε: «Αυτό είναι πολύ όμορφο μικρό κοριτσάκι. Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μητέρα της. Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, η Στέφανι, η οποία, όπως παραδέχθηκε, προτίμησε να μην καλέσει την αστυνομία γιατί «φοβήθηκε».
protothema.gr
Previous ArticleNext Article