ΒΙΒΛΙΟ, ΠΑΙΔΙ

“Μικροί Εξερευνητές” της Ruth Martin από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Μια νέα σειρά καρτονέ βιβλίων με ευχάριστη εικονογράφηση που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν ένα σωρό πληροφορίες για τα ζώα, τους δεινόσαυρους, το διάστημα. Με περισσότερα από 30 παραθυράκια στο καθένα, δίνεται στα παιδιά η ευκαιρία να «εξερευνήσουν» κάθε βιβλίο, μετατρέποντας τη μάθηση σε παιχνίδι.

Δεινόσαυροι


Ώρα να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, τότε που οι δεινόσαυροι κυβερνούσαν τη Γη, και να ανακαλύψουμε πώς το έκαναν. Άνοιξε τα παραθυράκια για να μάθεις περισσότερα για τον προϊστορικό κόσμο και όλα τα απίθανα πλάσματα που ζούσαν εκεί.

Ο κόσμος των ζώων


Φεύγουμε για τον γύρο του κόσμου, για να συναντήσουμε όλων των ειδών τα ζώα. Διασκέδασε γνωρίζοντας τον κόσμο των ζώων και άνοιξε τα παραθυράκια για να μάθεις πού ζουν, τι τρώνε και τι τους αρέσει να κάνουν.

Το διάστημα


Ώρα να εκτοξευτούμε στο διάστημα και να εξερευνήσουμε το Ηλιακό Σύστημα και ακόμα παραπέρα. Άνοιξε τα παραθυράκια για να δεις πώς μοιάζει ο κάθε πλανήτης, μάθε ένα σωρό πράγματα για τον Ήλιο και ανακάλυψε τα θαύματα των διαστημικών ταξιδιών. Υπάρχουν τόσα να εξερευνήσεις!

εικονογράφηση: Άλαν Σάντερς
μετάφραση: Σοφία Γρηγορίου

Previous ArticleNext Article