ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ημιμόνιμης Ομορφιάς στην Ελλάδα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ημιμόνιμης Ομορφιάς που διεξήχθη το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας συγκεντρώθηκαν πάνω από 15 κορυφαίοι ομιλητές κι επαγγελματίες απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου να μοιραστούν τις γνώσεις τους και ό,τι νεότερο στην επιστήμη της ημιμόνιμης ομορφιάς.

Το συνέδριο απευθύνθηκε σε Έλληνες επαγγελματίες με μακρά εμπειρία καθότι το επίπεδο των γνώσεων ήταν ιδιαιτέρως υψηλό. Το κοινό έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνικές και τα «μυστικά» των διεθνών πρωτοπόρων του κλάδου του Ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών και της τοποθέτησης βλεφαρίδων καθώς πολλά απ’ αυτά τα θέματα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η σύλληψη και οργάνωση του Συνεδρίου Ημιμόνιμης Ομορφιάς ανήκει στις κ.κ. Natalia Babenko και Elena Rusaleva. Στόχος δε του Συνεδρίου ήταν οι Έλληνες επαγγελματίες να μπορέσουν να αποκτήσουν συμπυκνωμένη γνώση σ’ ένα προσιτό κόστος χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν και να ταλαιπωρηθούν. Οι Διοργανώτριες του Συνεδρίου Natalia Babenko και Elena Rusaleva μετά το χαιρετισμό τους μίλησαν στους παρευρισκομένους  για τα στοιχεία που κάνουν τους experts του κλάδουνα ξεχωρίζουν και να διακριθούν.

To Beauty Blossom Congress απευθύνθηκε  σ’ όλους τους επαγγελματίες του Permanent Makeup, Microblading κι Επιμήκυνσης Βλεφαρίδων που θέλουν να γνωρίζουν τις τελευταίες εξελίξεις και τα μυστικά από την elite των κορυφαίων ειδικών στους τομείς αυτούς!

Οι ομιλητές ήταν οι εξής:

Helga Halapi – Ιδιοκτήτρια του LuxuryEye. Από το 2104 που ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τα ExtensionΒλεφαρίδων έχει κερδίσει πολυάριθμα και σημαντικά έπαθλα σε σημαντικούς Διαγωνισμούς Παγκοσμίως.

Tatyana Bilolovets –  Τεχνικός στην εταιρεία Vivienne κι Εκπαιδεύτρια στο LashArtUniversity στο Κίεβο της Ουκρανίας.Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη Εκπαιδεύτρια και  εξεταστής, σύμφωνα με τα πρότυπα VTCT για τα προσόντα QCF για extension, perming και LVL treatment (3 επίπεδα) βλεφαρίδων.

Elena Rusaleva – LashΑrtist, Καθηγήτρια κι Εξειδικευμένη Επαγγελματίας στην τοποθέτηση βλεφαρίδων. Έχει διδαχτεί από τους καλύτερους παγκοσμίως κι έχει συμμετάσχει σε Διεθνή Συνέδρια και Τraining σε Ευρώπη & Ρωσία.ΕίναιΙδιοκτήτριαΕξειδικευμένουΚέντρουκαιτηςΑκαδημίαςEyelashExtensions “LACBeautyqueandAcademy”. Έχειπαρακολουθήσεισημαντικάσεμινάριαόπως “Volume Eyelash Extensions from Double thickening to Extra Volume” το 2013 , “Mega volume” / “Lift Lashes” το 2014,  Technique for Voluminous Extension of top and bottom lashes (4D-8D volume) / “Sophisticated Modeling. Advanced level of Skil” το 2015, “Perfect Volume” / “Various methods of Volume Eyelash Extensions applications” το 2016.

Svetlana Prikhodko–Ιδρύτρια τουStudioPerfectLookSvetlanaPrikhodko.Έχει βραβευθεί σε 29 Διεθνή Πρωταθλήματα στις κατηγορίες Eyelash Extension, Eyelash Laminating και Eyebrow Modeling, ενώ είναι κάτοχος 6 Ειδικών Βραβείων και Grand Prix.

Elena Isaikina – Κορυφαία Τεχνολόγος στην εταιρία Innovator Cosmetics, στον τομέα των Βλεφαρίδων και Φρυδιών.Έχει σχεδιάσει τη δομή και την ύλη για τα μαθήματα Σχεδιασμού Ματιών, Φρυδιών και Βλεφαρίδων, που εφαρμόζονται επιτυχώς σε περισσότερα από 200 κέντρα κατάρτισης σε 6 χώρες.

Γιώργος Αραπογιάννης – Εισηγητής σεμιναρίων, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Internet Marketing. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων ως Account Executive της OgilvyOneAthens του ομίλου Bold Ogilvy.

Loreta Jasilionyte -Ιδρύτρια και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «FlawlessLashesbyLoreta», μιας εταιρείας που παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και μία από τις πιο λεπτομερείς εκπαιδεύσεις στον κόσμο.  Διαθέτει 17 εκπαιδευτές και 15 διανομείς παγκοσμίως.

Marika Huhashvili – Ιδιοκτήτρια & Πρόεδρος της Ακαδημίας Marika στο Ισραήλ. Έχει συμμετάσχει ως Ομιλήτρια στα πιο αναγνωρισμένα Συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Θέσπισε τις τεχνικές MBDWeavingHairStrokes και MBSContourlesslips και είναι αντιπρόσωπος της εταιρίας Biotek στη χώρα της.

Ksenia Generalova– Εξειδικευμένη ειδικός στο Μόνιμο Μακιγιάζ και τη Μικροχρωμάτωση, με Μάστερ διεθνούς επιπέδου. Είναι μέλος της Ομάδας του SviatoslavOtchenash με κύρια καθήκοντα τη διδασκαλία των τεχνικών του, την παράδοση εκπαιδευτικού υλικού και έκδοση των διπλωμάτων του.

Natalia Babenko– Γεννήθηκε στην Ρωσία και τα τελευταία 25 χρόνια ζει στην Ελλάδα. Οι αρχικές σπουδές της πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο Τμήμα Νοσηλευτικής από όπου αποφοίτησε αριστούχος. Σήμερα είναι PMU artist με πάνω από 10.000 εφαρμογές στο ενεργητικό της και πεπειραμένη καθηγήτρια ΗμιΜόνιμου Μακιγιάζ.

Είναι Ιδρύτρια και Διευθύντρια των Κέντρων Μόνιμης Ομορφιάς Your Permanent BeautyExpert και της σχολής Your Permanent BeautyAcademy στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε Διεθνή Συνέδρια Ομορφιάς και έχει υπάρξει μέλος κρητικής επιτροπής σε Διαγωνισμούς ΗμιΜόνιμου Μακιγιάζ. Είναι επίσημη και αντιπρόσωπος της επώνυμης Ιταλικής Εταιρίας BIOTEK στην Ελλάδα.

Dmitriy Tatuajev -Κατέχει Master στο PermanentMakeup και έχει συμμετάσχει ως Ομιλητής σε σημαντικά Διεθνή Συνέδρια. Έχει συμμετάσχει ως Ομιλητής και Κριτής σε σημαντικά Διεθνή Συνέδρια και Διαγωνισμούς σε Ρωσία, Ευρώπη και Ασία.

Linda Paradis – Ειδικός και Εκπαιδεύτρια Μικροχρωμάτωσης, από το 1996. Ανέπτυξε μια μοναδική, ασφαλή τεχνική αφαίρεσης τατουάζ χωρίς την χρήση λέιζερ. Είναι η πρώτη παγκοσμίου φήμης Εκπαιδεύτρια αφαίρεσης τατουάζ με 25 χρόνια εμπειρία ως κλινική ιατρός.

Marc de Turck–Είναι οργανωτικός σύμβουλος κορυφαίων πολιτικών και κυβερνητικών αξιωματούχων στο Βέλγιο. Είναι πιστοποιημένος Σύμβουλος-Εκπαιδευτής, συμβουλεύοντας και εκπαιδεύοντας περισσότερους από 30.000 manager επιχειρήσεων σε 20 χώρες παγκοσμίως.

Liucija Penkauskiene – Διεθνής PMU Αrtist και Δημιουργός των τεχνικών Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών Blade&Needle και OMBRE Βrows. Είναι μία από τις πιο διάσημες PMU artists στον κόσμο, προσφέροντας τις πιο ακριβές υπηρεσίες PMU στην Ευρώπη.

Sera Bagadir – Ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ομορφιάς «Beautybox» στηνΦρανκφούρτη& εξειδικευμένη επαγγελματίας στον τομέα της Microblading και της Σκίασης.Το 2016 πιστοποιήθηκε ως MicrobladingMaster από την Ακαδημία Phibrows του BrankoBabic.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου, αναγνωρισμένοι διερμηνείς μετέφρασαν  ζωντανά, παράλληλα με την ροή των ομιλιών, από τη Ρωσική, Αγγλική ή άλλη γλώσσα στην Ελληνική και αντίστροφα, κάνοντας τη διεξαγωγή του Συνεδρίου αποτελεσματική κι ενδιαφέρουσα. Η δε ανταπόκριση του κοινού ήταν πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά δεδομένης της θεματικής αλλά και των σύνεδρων. Μοιράστηκε έντυπο υλικό και δώρα από τους χορηγούς  σ’ όλους τους συμμετέχοντες και κληρώθηκαν δύο δώρα μεγάλης αξίας, κατόπιν κλήρωσης.

Χορηγοί επικοινωνίας:

Θεσσαλική Press: Έχει έδρα το Βόλο. Κατέχει το μονοπώλιο ως η μοναδική freepressπανθεσσαλική εφημερίδα.  Από το 2015 όλη η ομάδα της Θεσσαλική Press αντιλαμβανόμενη τις απαιτήσεις της εποχής και την ανάπτυξη του διαδικτύου, καθιέρωσε την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

Pagenews.gr: Έγινε παρουσίαση του Portalστους συμμετέχοντες. Τονίσθηκε δε ησυνεχής αυξητική τάση του έναντι του ανταγωνισμού. Εντυπωσίασε και σχολιάστηκε  θετικά η μεγάλη και σταθερή επισκεψιμότητά που αγγίζει τους  1.500.000 μοναδικούς επισκέπτες.

Sigma Online Television: Εκπέμπει με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακά κάθε Σαββατοκύριακο κάτω απ΄ την ομπρέλα των εκπομπών Action με πολυθεματικό χαρακτήρα. Κάλυψαν μέρος του συνεδρίου καθώς και συνεντεύξεις οι οποίες θα είναι εντός των ημερών διαθέσιμες για το κοινό.

 Μέγας χορηγός:

BIOTEK: Επώνυμη και διεθνώς αναγνωρισμένη  Ιταλική εταιρία με έδρα το Μιλάνο. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μηχανήματα, προϊόντα & αναλώσιμα Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής των κατάλληλων προϊόντων στον κάθε επαγγελματία.

Μεγάλοι χορηγοί:

Your Permanent Beauty Academy: Κορυφαία Ακαδημία στην Ελλάδα στην οποία  εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν πολλές τεχνικές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ που αφορούν την κάθε περιοχή του προσώπου (φρύδια, βλέφαρα, χείλη). Τα σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί να έχουν διαφορετικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των εκπαιδευόμενων.

LAC Beautyqueen and Academy by Elena Rusaleva: Κορυφαία σεμινάρια τοποθέτησης βλεφαρίδων από την καθηγήτρια & εξειδικευμένη επαγγελματίας Έλενα Ρουσάλεβα με σπουδές και training σε Ευρώπη & Ρωσία

ΣΕΜΜΕ:Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μικροχρωμάτωσης και MicrobladingΕλλάδος είναιένας νεοσύστατος Σύλλογος που αποσκοπεί στη διάδοση κι εξέλιξη της τέχνης του ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα και στη διευκόλυνση της άσκησης του επαγγέλματος, βάσει διεθνών προτύπων.  Έχει ως στόχο να προσφέρει ουσιαστική βελτίωση σε τομείς όπως τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, την άρτια εκπαίδευση των επαγγελματιών, την εξειδίκευση και τη συμβουλευτική των μελών του.

Lesfluristesfloraldesign:Προσέφεραν υπέροχες δημιουργικές συνθέσεις που σχολιάστηκαν πολύ θετικά. Στόλισαν το χώρο του συνεδρίου και το panel των χορηγών και τράβηξαν το ενδιαφέρον καθώς έγιναν όλες οι συνεντεύξεις και οι φωτογραφήσεις. Θα τους βρείτε στη Γλυφάδα, Λαοδίκης 39 και Αρτέμιδος.

Europcar: Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Ελλάδα με τις καλύτερες τιμές και υπηρεσίες της αγοράς.  Αποτελεί δε ηγέτη στον τομέα της αυτοκίνησης στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα λειτουργούν πάνω από 115 σταθμοί ενοικίασης και σημεία Meet&Greet, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων πόλεων, των νησιών και των αεροδρομίων.

Martini:  Ευκολόπιοτο και αρωματικό, απαλό και γλυκό, είναι το ποτό των πάρτι ήδη από το 1910. Στο BeautyBlossomCongress δρόσισε του καλεσμένους του GalaParty που έγινε για να γιορτάσουμε το κλείσιμο του Συνεδρίου στις 19/3 στο εστιατόριο 48 UrbanGarden

Χορηγοί ομορφιάς:

Ιδιαίτερες ευχαριστίες καθώς και μνεία έγινε και στις εταιρίες – χορηγούς ομορφιάς  που χωρίς την πολύτιμη αρωγή τους το Συνέδριο Ημιμόνιμης Ομορφιάς δε θα διέθετε την  ανάλογη αίγλη και υποδομή.

Χορηγοί του Συνεδρίου ήταν όλες οι εταιρίες του κλάδου του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ και της Τοποθέτησης Βλεφαρίδων που ακολουθούν ονομαστικά και τους ευχαριστούμε πολύ:

Μεγάλοιχορηγοί:

Golden Rose Londessa:Χάρισε σε κάθε συμμετέχουσα 3 είδη μακιγιάζ στα πιο hot χρώματα της άνοιξης. Η εταιρεία Londessa Ι. Τερπουϊκίδης & Υιοί Α.Ε.Ε ιδρύθηκε το 1988 στην Καβάλα.Εκτός από το ευρύ πελατολόγιο που διαθέτει η εταιρεία στον ελληνικό χώρο, πραγματοποιεί εξαγωγές σε έξι κράτη εδώ και δύο δεκαετίες, έχοντας καταφέρει με αξιοπιστία και συνέπεια να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Ic cosmetics:Προσέφερεστιςνικήτριεςτουδιαγωνισμούέναπλήρεςσετεπαγγελματικούεξοπλισμού.  Στην IMPORT COSMETICS πιστεύουν ότι η επιλογή των σωστών εργαλείων, καθορίζουν το σωστό επαγγελματία.  Θα τους βρείτε στη Στίλπωνος 5, Αθήνα 116 36, τηλ.: 210- 752 0800. icosmetics.gr

Χορηγοί ομορφιάς:

LAC Beautyque and Academy:Λεωφ. Αγγέλου Μεταξά, Γλυφάδα Αττικής

Flaw less Lashes by Loreta:H εταιρία Cosmital δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών κομμωτηρίου, ειδών αισθητικής και μακιγιάζ προσφέροντας λύσεις και παροχές στον κλάδο της ομορφιάς.

My lamination:Γνωστή ως μία από τις καλύτερες Ακαδημίες Laminating Βλεφαρίδων και BotoxLashBotox.

BBlashes:Προσθετικές βλεφαρίδες από μετάξι ή βιζόν σε διαφορετικά μήκη για ένα εκθαμβωτικό φυσικό και sexyαποτέλεσμα.

Viviennelashesandmore:Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια, παρέχουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

VisaVis:Κέντρο κατάρτισης και προϊόντατοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς.

Elisabeth Lashes:Προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς. Η πιο ασφαλής και πρωτοποριακή μέθοδος για Extensions Βλεφαρίδων απολύτως ασφαλή και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Lash tales:Μέλος της κριτικής επιτροπής. Υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ  και extensions βλεφαρίδων. reginarengis.gr. Αραπάκη 19, 17474 Καλλιθέα Αττικής.

Innovatorcosmetics:Προϊόντα που μειώνουν το πρήξιμο και τη χαλάρωση, ενώ ανορθώνουν και συσφίγγουν το δέρμα του ματιού. 60 SecondInstantEyeLift και οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και οι  σακούλες μειώνονται αισθητά.

LiucijaPenkauskiene:Από τις πιο διάσημες PMU artists στον κόσμο, προσφέροντας τις πιο ακριβές υπηρεσίες PMU στην Ευρώπη.Επίσης, διαθέτει Ακαδημία ημιμόνιμου μακιγιάζδιδάσκοντας  τις δικές της τεχνικές για την επίτευξη τέλειων αποτελεσμάτων μέσω Microblading και OmbreBrows (device&manual).

TattooremovebyLindaParadis:Διαθέτουν εξειδίκευση στην αφαίρεση τατουάζ με το καλύτερο μηχάνημα στον κόσμο, το Discovery PICO της εταιρίας Quantasystem το μοναδικό με 3 διαφορετικές δέσμες. Ερμού 106, Μοναστηράκι.

Previous ArticleNext Article