ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα

H Kim Kardashian δημιούργησε ακόμα μια τάση στη μόδα

Όλα ξεκίνησαν πριν από αρκετά χρόνια. Η Κim Kardashian άρχισε να φοράει στενές βερμούδες ή τζιν σε βερμούδες και το ίδιο έκαναν και οι αδερφές της. Ο σύζυγος της Kim, Kanye West, εμπνεύστηκε από εκείνη και λάνσαρε πέρυσι μια κολεξιόν γεμάτη με κολάν που τελείωναν λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Η Kim ξετρελάθηκε και με αυτό το σχέδιο και άρχισε να το φοράει παντού, σχεδόν σε κάθε της έξοδο. Οι βερμούδες και τα κολάν της Kim έγιναν τάση και πλέον φοριούνται σε κάθε περίσταση.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της, η Kim, επέλεξε και πάλι να φορέσει την αγαπημένη της τζιν βερμούδα σε λευκό χρώμα και τη συνδύασε με ένα λευκό φανελάκι και σανδάλια.

Όσον αφορά τα κολάν, ο δικός μας σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς, παρουσίασε πριν λίγες μέρες τη νέα του κολεξιόν στην 23η Athens Xclusive Designers Week και παρουσίασε και ο ίδιος κολάν που τελείωναν λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Θες να το βάλεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου; Μπορείς να το φορέσεις είτε με φούτερ και αθλητικά, είτε με ένα φανελάκι, bomber jacket και ψηλοτάκουνα σανδάλια.

 

 

 

Previous ArticleNext Article