Ειδήσεις, Λάρισα

Πασχαλινές διαρρήξεις σε 20 σπίτια σε περιοχές της Λάρισας

Οργίασαν στην κυριολεξία οι διαρρήκτες από τη Μεγάλη Παρασκευή ως και την ώρα της Ανάστασης στη Λάρισα και τις γύρω περιοχές του νομού, όπου εισέβαλαν σε τουλάχιστον 20 σπίτια τις ώρες που οι ένοικοί τους ακολουθούσαν την περιφορά του Επιταφίου ή βρίσκονταν στην αναστάσιμη λειτουργία!

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα περισσότερα κρούσματα διαρρήξεων της Μεγάλης Εβδομάδας καταγράφηκαν στην πόλη της Λάρισας, αλλά και στον Τύρναβο και τον Αμπελώνα. Από τα σπίτια που έγιναν στόχοι των κακοποιών, έκαναν φτερά μετρητά, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ενδύματα και διάφορα άλλα είδη μεγάλης αξίας.

Τα συνεργεία της Εγκληματολογικής υπηρεσίας δεν προλάβαιναν να παίρνουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από τους τόπους των διαρρήξεων, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο όλες οι εισβολές να είναι έργο της ίδιας οργανωμένης σπείρας, ενδεχομένως αυτής που διέρρηξε και το σπίτι του ιερέα στον Τύρναβο και τα μέλη της βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με την κόρη του.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article