LIFESTYLE, Κόσμος

Τα μεγάλα σκάνδαλα της οικογένειας Kardashian που θα μείνουν αξέχαστα!

Η οικογένεια Kardashian βρίσκεται εδώ και δέκα χρόνια στο επίκεντρο των ΜΜΕ. Όχι μόνο μέσα από το reality show τους αλλά και μέσα από την σκανδαλώδη ζωή τους. Φήμες εγκυμοσύνης,διαζύγια και sex tapes είναι μόνο μερικά από τα σκάνδαλα της πιο δημοφιλούς οικογένειας στον κόσμο!

Πρίν λίγες μέρες, ακόμα ένα μεγάλο σκάνδαλο ήρθε να γίνει το επίκεντρο. Πρωταγωνίστρια σε αυτό η Khloe Kardashian, ο σύντροφός της, Tristan Thompson και οι… απιστίες του. Με αφορμή το συμβάν αυτό, συγκεντρώσαμε  μερικές από τις φορές που η διάσημη οικογένεια βρέθηκε στο προσκήνιο με τα σκάνδαλα και τις αναπάντεχες εξελίξεις στη ζωή της.

10.H απιστία του Tristan Thompson λίγο πριν η Khloe φέρει στον κόσμο το παιδί τους

Μπορεί όλα να έδειχναν ειδυλλιακά στη σχέση της Khloe με τον Tristan Thompson, να φαίνονταν ερωτευμένοι και απόλυτα ευτυχισμένοι με την αναμονή του ερχομού του πρώτου τους παιδιού, όμως τη απιστία δεν την γλίτωσε ούτε και αυτή τη φορά η star. Μόλις χθες, κυκλοφόρησαν βίντεο του αθλητή όπου απαθανατίζεται σε εξόδους να φιλά άλλες γυναίκες.

9.Η ξαφνική και με πολλά ερωτήματα εγκυμοσύνη της Kylie Jenner

Η είδηση της ξαφνικής εγκυμοσύνης της μόλις 20 ετών Kylie ήταν ένα από τα σκάνδαλα που απασχόλησε πολύ τη χρονιά αυτή. Κάτι που συνοδεύτηκε, για όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης της, από την απουσία της από παντού με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται για το αν η είδηση είναι αληθής ή όχι. Τελικά η ίδια το επιβεβαίωσε με την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης της και ένα συνοδευτικό βίντεο με πολλές στιγμές από την εγκυμοσύνη της.

Αποτέλεσμα εικόνας για kylie pregnancy

8.H ληστεία στο Παρίσι

Κατά την παραμονή της σε ξενοδοχείου του Παρισιού, τον Οκτώβριο του 2016, ληστές μπήκαν στη σουίτα της σταρ και της αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ με την απειλή όπλου. Επρόκειτο για την μεγαλύτερη ληστεία σε ιδιώτη στη χώρα τα τελευταία είκοσι χρόνια αλλά και για ένα γεγονός που τάραξε την Kim όσο τίποτε άλλο.

Σχετική εικόνα

7.Το coming out και η αλλαγή φύλου του Bruce Jenner

«Όλη μου την ζωή περίμενα αυτή την στιγμή», είχε δηλώσει η Caytlin Jenner ύστερα από την αλλαγή φύλου στην οποία υπεβλήθη το 2015 και αποκάλυψε μέσα από μία φωτογράφιση στο Vanity Fair.

Αποτέλεσμα εικόνας για caitlyn jenner coming out

6.Η ταραχώδης σχέση της Kourtney με τον Scott Disick

Η Kourtney γνώρισε τον Scott στις αρχές του 2007 σε ένα club και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Έγιναν ένα από τα πιο hot ζευγάρια ωστόσο η σχέση αυτή κατέληξε να είναι μια από τις πιο ταραχώδεις. Ύστερα από 9 χρόνια (και μετά από ενδιάμεσους χωρισμούς)  η σχέση τους τελείωσε οριστικά ύστερα από αμέτρητες φωτογραφίες παπαράτσι που απαθανάτιζαν εκείνον σε εξόδους με διάφορες αιθέριες υπάρξεις.

5.Ο σύντομος -σαν αστραπή- γάμος της Kim με τον Chris Humphries

Η Kim Kardashian έκανε έναν γάμο πραγματική υπερπαραγωγή στις 20 Αυγούστου του 2011 και ενώθηκε με ιερά δεσμά του γάμου με τον Kris Humphries, στο κτήμα Sotto Il Monte στο Montecito της Καλιφόρνια. Η Kim Kardashian και ο Kris Humphries χώρισαν, τελικά, έπειτα από 72 μέρες ως αντρόγυνο, με απόφαση της σταρ.

4.Η προκλητική φωτογράφιση της Kim στο περιοδικό Paper που «έσπασε» το Internet 

Η 34χρονη τηλεπερσόνα γδύθηκε και πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Ζαν Πολ Γκοντ, με τα λαδωμένα, juicy οπίσθιά της σε πρώτο πλάνο!Εντύπωση προκάλεσε η πόζα της Kim με μια βελούδινη τουαλέτα, που καταφέρνει να στερεώσει ένα ποτήρι σαμπάνια στα οπίσθιά της, σκύβοντας προς τα μπροστά.

Η ίδια μάλιστα έκανε και σχόλιο στο twitter για αυτή τη φωτογραφία γράφοντας: «Και μετά λένε πως δεν έχω ταλέντο… Προσπαθήστε και εσείς να ισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθιά σας! LOL».

3.Η διαφήμιση της Pepsi με πρωταγωνίστρια την Kendall

Μέσα σε 24 ώρες, η Pepsi αποφάσισε να αποσύρει την αμφιλεγόμενη διαφήμιση της με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner, λέγοντας ότι η εταιρεία «έχασε τον στόχο» της και την ουσία χρησιμοποιώντας τις διαδηλώσεις ως θέμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για kendall jenner pepsi gifs

Οι διαδηλωτές που εμφανίζονταν στη διαφήμιση, χορεύοντας και γελώντας, σίγουρα διαφέρουν από τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Η κατηγορία για την οποία την απέσυρε η Pepsi είναι το γεγονός ότι η διαφήμιση αυτή ευτελίζει τον επείγοντα χαρακτήρα των θεμάτων για τα οποία αγωνίζονται οι διαδηλωτές, μειώνοντας τη σοβαρότητά τους.

2.Το ταραχώδες διαζύγιο της Khloe με τον Lamar

Οι κορυφαίες μπασκετικές επιδόσεις του στο ΝΒΑ, αλλά και ο γάμος του με την Khloe Kardashian ανέδειξαν τον 35χρονο Lamar Odom σε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στον κόσμο του αθλητισμού και της showbiz, αλλά δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν μακριά από τα ναρκωτικά. Έπειτα από 4 χρόνια γάμου, το ζευγάρι χώρισε τον Δεκέμβριο του 2013, όταν ο Odom ξανακύλησε στα ναρκωτικά και απάτησε την Khloe, κάτι που είχε κάνει… πολλάκις.

1.Η σχέση της τότε ανήλικης Kylie με τον Tyga

Το 2015 η τότε 17χρονη Kylie ξεκίνησε τη σχέση της με τον  26χρονο Tyga, γεγονός που επικρίθηκε πολύ από το κοινό. Ωστόσο, η οικογένεια Kardashian δεν φάνηκε να στρέφεται ποτέ εναντίον της απόφασης της ανήλικης τότε Kylie.

Αποτέλεσμα εικόνας για kylie tyga

+1.Το sextape της Kim Kardashian

Κανένα άλλο σκάνδαλο δε θα μπορούσε να βρίσκεται στην πρώτη θέση, πέρα από το sextape της Kim Kardashian με τον τότε σύντροφό της, Ray J.

Πάει μια δεκαετία πια από τη στιγμή που η -μέχρι τότε σχετικά άσημη- Kim Kardashian βρέθηκε στο επίκεντρο των μέσων με την κυκλοφορία του sextape, όπου η ίδια πρωταγωνιστούσε με τον τότε σύντροφό της, Ray J. Εκτός από δάκρυα και… στενοχώρια, το sextape αυτό αποτέλεσε και το εναρκτήριο λάκτισμα για μια τρελή εμπορική πορεία του ονόματος των Kardashian που συνεχίζει μέχρι και σήμερα, αλλά και ένα ντόμινο από απεριόριστα κέρδη για την Kim και την οικογένειά της.

Για την ιστορία, το sextape γυρίστηκε το 2003, κατά τη διάρκεια των διακοπών του ζευγαριού στο Μεξικό, για τα 23α γενέθλια της σταρ, ενώ κυκλοφόρησε τέσσερα χρόνια αργότερα.

Πηγή: missbloom.gr

 

Previous ArticleNext Article