Ελλάδα

Νέα συνεργασία ΖeniΘ – AXA

Υπηρεσία 24/7 Home Emergency:

Κορυφαίες τεχνικές υπηρεσίες για το σπίτι και την επιχείρηση για όλους τους πελάτες ZeniΘ

Η «ZeniΘ», o 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας που προμηθεύει εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις με φυσικό αέριο και ρεύμα, ενώνει τις δυνάμεις της με την ΑΧΑ και μαζί φροντίζουν, μέσω της νέας δωρεάν Υπηρεσίας 24/7 Home Emergency, για την κάλυψη των τεχνικών αναγκών του σπιτιού και της επιχείρησης όλων των πελατών της ZeniΘ.

Για έναν ολόκληρο χρόνο, όλοι οι πελάτες της ZeniΘ θα μπορούν να επωφελούνται της δωρεάν τεχνικής βοήθειας στην κατοικία τους ή στον επαγγελματικό τους χώρο που προσφέρεται μέσω της Υπηρεσίας 24/7 Home Emergency. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά στην αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου (καλύπτοντας συνολικά έως και 5 επισκέψεις με μέγιστο κόστος 60€ ανά περίπτωση).

Η Υπηρεσία 24/7 Home Emergency καλύπτει ανάγκες πελατών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις πόλεις της Λάρισας, του Βόλου, των Τρικάλων, της Καρδίτσας, των Ιωαννίνων, της Πάτρας, της Λαμίας, της Κορίνθου, του Ηρακλείου Κρήτης, των Χανίων και της Καβάλας, (εντός ορισμένης ακτίνας από τα συγκεκριμένα σημεία).

Η χρήση της Υπηρεσίας 24/7 Home Emergency πραγματοποιείται καλώντας στο 210 9469736 ή στο 211 1075759 (χρέωση αστικής μονάδας).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Υπηρεσία 24/7 Home Emergency, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΖeniΘ στο www.zenith.gr (ενότητα «Υπηρεσίες»), είτε καλώντας στο 18321 ή σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της ZeniΘ. 

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετέχει η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατέχουν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος.

To νέο site της εταιρείας είναι το www.zenith.gr, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία διαθέτει 7 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (FacebookTwitterInstagram και Linkedin), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.   

Σχετικά με τον Όμιλο ΑΧΑ

Ο Όμιλος ΑΧΑ είναι παγκόσμιος ηγέτης στη χρηματοοικονομική προστασία με περισσότερους από 165.000 εργαζόμενους, εξυπηρετώντας 107 εκατ. πελάτες σε 64 χώρες.

Για το έτος 2016, τα έσοδα ανήλθαν σε 100 δις ευρώ και τα λειτουργικά κέρδη (κέρδη προ εκτάκτων κερδών επενδύσεων) σε 5,6 δις ευρώ. Ο Όμιλος ΑΧΑ είναι η πρώτη παγκόσμια ασφαλιστική επωνυμία για 9η συνεχή χρόνια (Interbrand Σεπτέμβριος 2017).Η κοινή μετοχή της ΑΧΑ είναι εισηγμένη και διαπραγματεύεται με το σύμβολο της ΑΧΑ στο Χρηματιστήριο του Παρισιού.

Ο Όμιλος ΑΧΑ συμπεριλαμβάνεται στους κύριους διεθνείς δείκτες βιώσιμης ανάπτυξης, όπως ο Dow Jones Sustainability Index (DJSI) και ο FTSE4GOOD.Είναι ιδρυτικό μέλος της Χρηματοοικονομικής Πρωτοβουλίας του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών Αρχές για τη Βιώσιμη Ασφάλιση (UN Environment Programme’s Finance Initiative – UNEP FI) και έχει υπογράψει τις Αρχές των Ηνωμένων Εθνών για Υπεύθυνες Επενδύσεις (UN Principles for Responsible Investment).

Previous ArticleNext Article