ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Ποια είναι τα μυστικά για λαμπερό ξανθό;

Τα 3 μυστικά του ξανθού που οφείλεις να γνωρίζεις για να λάμπεις πάντα

Το ξανθό πολλές αγάπησαν, τη δυσκολία του να το διατηρήσεις καμιά. Αλλά ομορφιά και λάμψη χωρίς κόπο γίνεται; Στην περίπτωση του ξανθού, σίγουρα όχι. Αν έχεις περάσει από αυτό το στάδιο το γνωρίζεις καλά. Διότι το ξανθό χρώμα όσο εντυπωσιακό είναι άλλο τόσο «φθηνό» μπορεί να γίνει χωρίς την κατάλληλη περιποίηση. Πρόκειται για ένα χρώμα που μπορεί σχεδόν αμέσως να χάσει τη λάμψη και την «καθαρότητά» του, καταλήγοντας να κιτρινίζει ή –ακόμα χειρότερα- να… κόβεται λόγω τεράστιας ταλαιπωρίας. Τελικά τι μπορείς να κάνεις για να έχεις πάντα τα ξανθά σου μαλλιά σα να δέχτηκαν μόλις τη περιποίηση του κομμωτή σου; Τα τρία βήματα που ακολουθούν κρίνονται απαραίτητα για την ομορφιά και την υγεία των μαλλιών σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μπεις στη διαδικασία μιας ρουτίνας που μπορεί στην αρχή να νιώθεις πως σε κουράζει, έπειτα όμως θα τη λατρέψεις. Και πώς να μην την λατρέψεις όταν δεις τα θεαματικά της αποτελέσματα; Κράτα σημειώσεις…

Leave-in conditioner: Ο σύμμαχός σου

Απαραίτητο για την υγεία των μαλλιών σου. Μιλάμε για ένα ειδικό προϊόν που εφαρμόζεις στις άκρες των μαλλιών σου μετά το λούσιμο και δεν ξεβγάζεις. Το leave-in conditioner θρέφει την τρίχα, χαρίζει λάμψη και βοηθά τα μαλλιά σου να μη «σπάνε» από την ταλαιπωρία.

Μην ξεχνάς ότι οι τεχνικές εργασίες προκειμένου να ανοίξεις τα μαλλιά σου έχουν αποδυναμώσει πολύ την τρίχα σου με αποτέλεσμα η ξηρότητα να είναι εμφανής. Γι’ αυτό και το συγκεκριμένο προϊόν πρέπει να το βάλεις για τα καλά ανάμεσα στις συνήθειες περιποίησης των μαλλιών σου.

Ανανέωση ρίζας αυστηρά στις 3 – 4 εβδομάδες

Το να αμελήσεις την ανανέωση του χρώματός σου είναι απαγορευτικό, κυρίως στην περίπτωση του ξανθού.

Η εμφάνιση της διαφορετικού χρώματος ρίζας όχι μόνο κάνει το ξανθό σου να μοιάζει απεριποίητο, μα επιπλέον όταν η ρίζα κατέβει πολύ, η βαφή που θα περάσεις δε θα σου εξασφαλίσει το ίδιο φωτεινό αποτέλεσμα με τα υπόλοιπα μαλλιά σου. Και σε καμία δεν αρέσουν οι πορτοκαλί ρίζες, σωστά;

Silver, η καλύτερη επιλογή

Όταν είσαι ξανθιά η καλύτερη επιλογή σαμπουάν δεν είναι άλλη από το silver. Με τη χρήση του δεν θα δεις ποτέ το μαλλί σου να κιτρινίζει και θα μοιάζεις σα να έκανες μόλις το ρεφλέ σου. Καμία στάμπα, καμία διχρωμία. Το προϊόν αυτά αξίζει σίγουρα τα χρήματά σου και οι ξανθές που το δοκίμασαν δεν το αλλάζουν με τίποτα. Κάτι ξέρουν!

 

Previous ArticleNext Article