Αθλητικά, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Ο 4ο Ημιμαραθώνιος στην παραλία του Βόλου το Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Η Δ/νση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ   ΔΗΜΟΥ  ΒΟΛΟΥ με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ και με υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  θα υλοποιήσουν το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 τον 4ο Ημιμαραθώνιο και τον 25ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 5 χλμ με αφετηρία και τερματισμό την παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κτίριο Παπαστράτου)

  • Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον αγώνα δρόμου 500 μέτρων για παιδιά μέχρι δώδεκα  ετών . Η εγγραφή γίνεται αυθημερόν , μπροστά στο Πανεπιστήμιο (κτίριο Παπαστράτου) από 16.30 και η εκκίνηση  στις 17.15 ,αγώνας  ο οποίος δεν θα είναι ανταγωνιστικός και έχει ως σκοπό να αναδειχθεί η χαρά της συμμετοχής, γι’ αυτό δεν θα κρατηθούν χρόνοι και αποτελέσματα και θα απονεμηθούν μετάλλια σε όλα τα παιδιά.
  • Ακολουθεί ο αγώνας του Ημιμαραθωνίου, ώρα εκκίνησης  18.00  με αφετηρία την παραλία Βόλου –Παλιά- Εκθεσιακό-Πευκάκια-Αλυκιές-Αγ. Στέφανος και επιστροφή  με τερματισμό την παραλία του Βόλου , Πανεπιστήμιο (κτίριο Παπαστράτου).
  • Αγώνας Δρόμου Υγείας 5 χιλ με αφετηρία και τερματισμό την παραλία του Βόλου, Πανεπιστήμιο (κτίριο Παπαστράτου) στις 18.15

Παρακαλούμε τους οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων να σεβαστούν την προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρες, με ανάλογη συμπεριφορά, καθώς επίσης  τις υποδείξεις των υπευθύνων της διοργάνωσης και των εθελοντών  τους οποίους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους και βοήθειά τους στην διοργάνωση.

Previous ArticleNext Article