Εκδηλώσεις, Μαγνησία

Αγαπάς το ζωάκι σου; Κάνε τατουάζ για καλό σκοπό!

Keep Calm, Get Tattooed & Love Your Pet

To Zaratustra_Tattoo & Body Piercing Studio και η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου διοργανώνουν ένα event με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού το οποίο θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου.

Το event θα λάβει χώρα την Τετάρτη 9 Μαϊου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ στο Zaratustra_Tattoo & Body Piercing Studio.

Τα σχέδια που θα γίνουν είναι προκαθορισμένου μεγέθους και τιμής για να προλάβουν οι καλλιτέχνες να κάνουν όσα περισσότερα μπορέσουν και να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό. Η αξία του κάθε σχεδίου είναι στα 20 ευρω κι από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να αφήσει ότι επιπλέον θέλει και μπορεί. Τα σχέδια είναι αυτά που συνοδεύουν την ανακοίνωση μιας και είναι αδύνατον να αποφασίζονται και να ετοιμάζονται εκείνη την ώρα για τον καθένα ξεχωριστά.

Παρακαλούμε πολύ να μην στέλνετε μυνήματα στις σελίδες για τα σχέδια. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (first come, first served). Για την διαφάνεια του event και των διοργανωτών του, τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν δεν θα δοθούν με τη μορφή χρηματικού ποσού αλλά θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου σε φάρμακα, γιατρούς, τροφές κλπ. Με το πέρας της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί το ποσό που συγκεντρώθηκε στο ειδικό κουτί παρουσία όλων όσων θέλουν να παρεβρίσκονται και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα αναρτηθούν φωτογραφίες με τα tattoo που έγιναν εκείνη την ημέρα και τα προϊόντα που αγοράστηκαν καθώς και με τα απαραίτητα συνοδευτικά (αποδείξεις-τιμολόγια).

Καλούμε λοιπόν όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν αλλά και να αποκτήσουν ένα μικρό tattoo, να βρίσκονται εκεί.
To Zaratustra_Tattoo & Body Piercing Studio και η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου σας ευχαριστούν εκ των προτέρων!!!

Previous ArticleNext Article