ΒΙΒΛΙΟ, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ

Ο Κώστας Κρομμύδας στη Θεσσαλία

Βόλος: Οι εκδόσεις Διόπτρα, το Public και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας σας προσκαλούν σε μία μεγάλη συνάντηση με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου “Μυρωδιά από σανίδι”

την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, στις 19:00 – 21:00 στo Public Βόλου (Κονταράτου Ι. 9 & Ογλ 28)

Ο συγγραφέας θα συστήσει σε παλιούς και νέους αναγνώστες το νέο του μυθιστόρημα, θα υπογράψει αντίτυπα και θα μοιραστεί με όλους μυστικά και σκέψεις για το βιβλίο.

Καρδίτσα: Οι εκδόσεις Διόπτρα, το Βιβλιοπωλείο Βασιλάκος και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας σας προσκαλούν σε μία μεγάλη συνάντηση με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου “Μυρωδιά από σανίδι”

Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, στις 18:30 – 21:00 στoν χώρο του βιβλιοπωλείου (Μπλατσούκα 12, 2441025714)

Ο συγγραφέας θα συστήσει σε παλιούς και νέους αναγνώστες το νέο του μυθιστόρημα, θα υπογράψει αντίτυπα και θα μοιραστεί με όλους μυστικά και σκέψεις για το βιβλίο.

Λάρισα: Οι εκδόσεις Διόπτρα, το βιβλιοπωλείο Άνεμος και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Μυρωδιά από σανίδι”.

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, στις 20:00 στο Κλίμαξ Καφέ (Αίθουσα Λίντο Οργανισμός, 2ο επίπεδο).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ποιητής Γιάννης Zαραμπούκας, η κοινωνιολόγος Μαρία Καπουρτζίδου και η επικεφαλής της ALFASET του Ομίλου Alfa Wood Ιωάννα Δημάκη. 

Κλίμαξ Καφέ, Ηφαίστου και Ελ. Βενιζέλου, Λάρισα (έναντι Αρχαίου Θεάτρου)

Τρίκαλα: Οι εκδόσεις Διόπτρα, το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Μυρωδιά από σανίδι”.

την Τρίτη 8 Μαΐου 2018, στις 20:00 στο Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη (Βενιζέλου και Καρδίτσης, Τρίκαλα)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συμβολαιογράφος Πέννυ Κοντολάτη και ο συγγραφέας.

Συμμετέχουν η Κατερίνα Μπαρμπαρούση (τραγούδι) και ο Βασίλης Σαμαράς (κιθάρα) και οι ηθοποιοί Αντονέλλα Χήρα, Φανή Σπανού, Βίκυ Ιακωβάκη και Άγγελος Αντωνίου.

Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη, 2431030193

Previous ArticleNext Article