ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα

Καλοκαίρι 2018: Τα μαγιό που θα φορέσουν οι fashionistas

H σωστή η fashionista ψάχνεται από τώρα για τα μαγιό που θα φορέσει το καλοκαίρι! Για αυτό το keepup.gr είναι εδώ για να σε ενημερώσει τις τάσεις για το καλοκαίρι του 2018 ώστε να είσαι το πιο stylish girl στην παραλία.

Έχουμε και λέμε:

Night club… τροπικάνα! Αν δεν φορέσεις έντονα χρώματα που θυμίζουν τροπικούς προορισμούς το καλοκαίρι… τότε πότε; Έντονα μοτίβα που θυμίζουν… καρύδες και τροπικά νησιά και είσαι έτοιμη για να εντυπωσιάσεις!

Classic is always in fashion! Επένδυσε σε ένα μονόχρωμο κλασικό μπικίνι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη μιας και το κλασικό είναι πάντα στη μόδα!

Αθλητικό στυλ… ήλθε για να μείνει! Το πιο αθλητικό στυλ στα μαγιό είναι μόδα τα τελευταία χρόνια και θα φορεθεί πολύ και φέτος!

Τα πλεκτά… Μπορεί να στεγνώνουν δύσκολα αλλά όλα τα it girls έχουν ένα πλεκτό μαγιό!

Ολόσωμα… μονόχρωμα, τροπικά, με ατάκες! Τα ολόσωμα είναι τα νέα μπικίνι… στην μόδα για πάντα!

Κορδόνια… παντού! Το καλοκαίρι τα κορδόνια είναι παντού! Από boho μακριά φορέματα, σε αρχαιοελληνικά πέδιλα μέχρι και στα μαγιό. Extra tip: Μην φορέσεις αυτό το μαγιό σου στα πρώτα μπάνια αφού δεν είναι και η καλύτερη επιλογή αν θες να κάνεις εξωτικό μαύρισμα!

Βγαλμένα από άλλη εποχή… Το retro έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αυτό φαίνεται και από τη μόδα του καλοκαιριού. Επένδυσε σε ένα μαγιό βγαλμένο από άλλη δεκαετία και βγες στην παραλία με vintage διάθεση!

Previous ArticleNext Article