Τηλεόραση

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Master Chef!

Τιμολέων ή Χρήστος; Χρήστος ή Τιμολέων; Λίγες ώρες έχουν απομείνει για να δούμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Master Chef. Απόψε το βράδυ στις 21:00 και έπειτα από τις δοκιμασίες της εβδομάδας που μας πέρασε και το reunion με τους παλιούς παίκτες του reality, ο Τιμολέων Διαμαντής και ο Χρήστος Γλωσσίδης διασταυρώνουν και ακονίζουν τα μαχαίρια του και ένας από τους δύο θα γίνει ο Έλληνας Master Chef.

«Νιώθω έτοιμος να διαγωνιστώ, έτοιμος να κερδίσω. Θα ήθελα τον αδερφό τον Σάββα μαζί μου στον τελικό, το έχω πει από την πρώτη μέρα», είπε ο Χρήστος στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό!


«Όταν ξέρεις τις γνώσεις που έχεις, όταν πατάς γερά στα πόδια σου και έχοντας έρθει με αυτό το σκεπτικό, με τη νοοτροπία του νικητή… ναι είναι για μένα μισός στόχος να μπω στον τελικό, κι άλλος μισός να κερδίσω» είπε ο Τιμολέων.


Διαρροές για το μεγάλο νικητή

Οι διαρροές για το μεγάλο νικητή σταδιακά αυξάνονται και όλες συμφωνούν στο ίδιο όνομα. Ποιος είναι όμως ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2; Αφού μαγείρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως, τσακώθηκαν, γέλασαν, ανέβηκαν βουνά, βούτηξαν στη θάλασσα, πήραν αεροπλάνα και ταξίδεψαν στην Ευρώπη, οι δύο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του reality παιχνιδιού μαγειρικής, ο Χρήστος και ο Τιμολέων, βρίσκονται στην τελική ευθεία και απόψε θα τα δώσουν όλα για την πρωτιά.

Οι δύο κορυφαίοι μάγειρες του διαγωνισμού ταξίδεψαν σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, όπου και υποβλήθηκαν σε δύσκολες δοκιμασίες με τη συνεργασία κορυφαίων σεφ και πλέον ο τελικός είναι πιο κοντά από ποτέ. Από τη μία ο 28χρονος Τιμολέων είχε ξεχωρίσει από νωρίς, ωστόσο είναι επαγγελματίας σεφ μόλις τα τελευταία τέσσερα χρόνια και όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος στην audition του για το reality μαγειρικής του Star, έως την ηλικία των 21 ετών ασχολούνταν με αυτοκίνητα.

Από την άλλη, και ο 24χρονος Χρήστος θεωρείται πολύ καλός μάγειρας και, μάλιστα, με αρχηγικές ικανότητες, ίσως γιατί παράλληλα με τη μαγειρική, που δηλώνει ότι είναι η μεγάλη του αγάπη, ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες. Σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στα social media, μεγάλος νικητής είναι ο Χρήστος Γλωσσίδης. Ωστόσο, πρόκειται μόνο για διαρροές κι όχι για πληροφορίες.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article