ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

MiamiBeach – Timetoparty: Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μακιγιάζ

Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός

BEAUTYGREECEΑΝΟΙΞΗ 2018

Το Highlight, της 25ης Διεθνούς Έκθεσης Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2018» ήταν, όπως κάθε χρόνο, ο 25ος Πανελλήνιος Επαγγελματικός Διαγωνισμός Μακιγιάζ, με θέμα «MiamiBeachTimetoparty».

Το 1ο κύπελλο του 25ου Πανελλήνιου Επαγγελματικού Διαγωνισμού Μακιγιάζ,κατέκτησε η κα Δημητροπούλου Βίκυ,από το Ναύπλιο, με μοντέλο την Κατερίνα(Νο3). Το 2οκύπελλο απέσπασεη κα Τζιώτη Χάρις, από το Περιστέρι, με μοντέλο την Ελισσάβετ(Νο2) και το 3οκύπελλο πήρε η κα Γεντή Μαριάννα από την Ηλιούπολη, με μοντέλο την Χριστίνα(Νο7).

Επίσης, διαγωνίστηκαν (με αλφαβητική σειρά): Αθανασιάδου Δώρα από την Κατερίνη, με μοντέλο την Γεωργία(Νο6), Γεωργαλή Κλεοπάτρα από τον Κορυδαλλό, με μοντέλο την Γιώτα(Νο1), Μητροπούλου Μαρία από το Περιστέρι, με μοντέλο την Ηλιάνα (Νο 4) και Σαποκίλη Λυδία από το Περιστέρι, με μοντέλο την Δήμητρα (Νο5). Οι Κριτές που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους ήταν: Η κα Μπουντούρη Ράνια, η κα Ντουντουλάκη Χρύσα, η κα Τσαμπάζη Θεανώ και η κα Χριστοδούλου Γεωργία.

Χορηγοί ήταν τα προϊόντα: GELISH-HARMONY, PARISAX & SERGIO COSMETICS.

H Νικήτριατου Διαγωνισμού,κα Δημητροπούλου Βίκυ,προκρίθηκε και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον 31ο Διεθνή Διαγωνισμό «International Masters’AwardMake-upâ 2018”που  θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο, στο Μόναχο! Θα θέλαμε πρώτα απ’ όλα, να την συγχαρούμε για την κατάκτηση του 1ου Πανελλήνιου Κυπέλου, αλλά και να της ευχηθούμε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Διοργάνωση – Πληροφορίες:

BEAUTYGREECETSIRIMOKOU – Τηλ.: 210-9010016, www.beautygreece.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article