ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

Το μυστικό ομορφιάς της Meghan Markle που μπορείς να το κάνεις ανέξοδα στο σπίτι

Ο γάμος της χρονιάς κοντοζυγώνει και το ενδιαφέρον όλων, εντός κι εκτός Μ. Βρετανίας έχει στραφεί στο ζευγάρι και στις προετοιμασίες τους γάμου, με την Meghan Markle να πρωταγωνιστεί όσον αφορά το νυφικό που θα επιλέξει, τα μαλλιά της και πολλά ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι η όμορφη Meghan έχει τα μυστικά της ως γυναίκα και ηθοποιός, τα οποία τώρα θα εκτελέσει με πολύ προσοχή αλλά και θα τα εμπλουτίσει με επιπλέον ενέσεις ομορφιάς για να είναι λαμπερή την μεγάλη μέρα.

Ανάμεσα σε όλα εκείνα που ήδη ξέρουμε για την μέλλουσα νύφη, υπάρχει ακόμα ένα μυστικό δικό της που η ίδια κάνει για να διατηρεί τις γωνίες στο πρόσωπό της. Από το 2014, η Meghan Markle είχε δηλώσει ότι για να διατηρήσει τα έντονα ζυγωματικά της και το θεληματικό της πηγούνι κάνει ασκήσεις προσώπου με τη βοήθεια της αισθητικού της Nichola Joss.

Η ίδια έχει εντρυφήσει στο κομμάτι που αφορά της ασκήσεις προσώπου, δημιουργώντας μία πρωινή και μία βραδινή ρουτίνα που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις μία ξεκούραστη, νεανική και λαμπερή όψη στο πρόσωπό σου. Το μόνο που θα χρειαστείς για να εντάξεις αυτές τις ασκήσεις στην καθημερινότητά σου είναι λίγος χρόνος και ένα έλαιο προσώπου που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου.

ΠΡΩΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ

 

ΒΡΑΔΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ 

 

Previous ArticleNext Article