Ειδήσεις, Κόσμος

Ζευγάρι σαδιστών βασάνιζε τα 10 παιδιά του μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο κόπρανα και σάπιες τροφές

Αντιμέτωπο με πολλαπλές κατηγορίες βρίσκεται ένα ζευγάρι σαδιστών που φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά τα δέκα παιδιά του, ηλικίας από 4 μηνών μέχρι 12 ετών, μέσα στο σπίτι του τρόμου όπου τα κρατούσε κλεισμένα στο Σαν Φρανσίσκο.

Σε μια υπόθεση που θυμίζει αρκετά εκείνη του ζεύγους Τέρπιν με τα 13 παιδιά, η οποία είχε σοκάρει την διεθνή κοινή γνώμη πριν από μερικούς μήνες, το ζευγάρι των «πρωταγωνιστών» πιστεύεται ότι χτυπούσε συστηματικά τα δέκα ανήλικα παιδιά, καίγοντάς τα με τσιγάρα, χαράζοντάς τα με μαχαίρα και χρησιμοποιώντας τα ακόμα και ως «στόχους» για σκοποβολή με αεροβόλο.

Τόσο ο πατέρας, ο 29χρονος Τζόναθαν Άλεν, όσο και η μητέρα, η 31χρονη Ίνα Ρότζερς, επιδείκνυαν εγκληματική αμέλεια για την υγιεινή των παιδιών, μεγαλώνοντάς τα μέσα σε ένα άθλιο σπίτι γεμάτο σάπια τρόφιμα και κόπρανα, τα οποία προέρχονταν από ζώα αλλά και ανθρώπους!

Τα παιδιά ανακαλύφθηκαν τυχαία από την αστυνομία τον Μάρτιο, όταν όργανα της τάξης χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού αναζητώντας έναν έφηβο που είχε εξαφανιστεί από τη γειτονιά και βρέθηκαν μπροστά σε αυτήν την εφιαλτική εικόνα παραμέλησης.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οι συνεντεύξεις των παιδιών με ειδικούς συμβούλους και ψυχολόγους έφεραν στο φως ιστορίες άγριας κακοποίησης, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πολλά άτομα από τον κύκλο του ζευγαριού γνώριζαν τι συνέβαινε αλλά δεν μιλούσαν.

Ειδικότερα, η γιαγιά των παιδιών και μητέρα της Ρότζερες δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι είχε δει η ίδια τον γαμπρό της να χαστουκίζει ένα παιδί όταν ήταν βρέφος και να κλείνει το στόμα του με μονωτική ταινία για να μην ακούγεται το κλάμα του.

Το ζευγάρι αρνείται τις κατηγορίες και επιμένει ότι η οικογένειά τους ήταν «απολύτως λειτουργική» και ότι κάθε μέλος της βοηθούσε το άλλο με κάποια μικρά… σκαμπανεβάσματα.

Άλλο ένα κοινό στοιχείο με την εφιαλτική οικογένεια των Τέρπιν είναι το γεγονός ότι και αυτό το ζευγάρι κρατούσε τα παιδιά κλειδωμένα, μη επιτρέποντάς τους να πάνε σχολείο και προβάλλοντας την δικαιολογία ότι έκαναν μαθήματα στο σπίτι με ειδικούς δασκάλους.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article