top, Τηλεόραση

Εισαγγελέας και ΕΣΡ παίρνουν θέση για το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1″ Game of Love”

Οι εξελίξεις και η ευγενής άμιλλα μεταξύ των ιδιωτικών καναλιών στην ομορφότερη χώρα του κόσμου έχει δημιουργήσει ένα μοτίβο σύμφωνα με το οποίο: α) βγαίνει ένα σκουπίδι και κάνει τρελές θεαματικότητες, β) βγαίνει αντιγραφή επί το σκουπιδότερον και κάνει μέτριες θεαματικότητες γ) βγαίνει αντιγραφή επί το σκουπίδιστον και κάνει χαμηλές ακροαματικότητες. Κάπως έτσι έχει συμβεί με το Survivor > Nomads > Survival, Shopping Star > My Style Rocks και φυσικά με το Power of Love > Game of Love > (ποιος ξέρει τι ακολουθεί μετά).

Παρά την διαχρονικά αποδεδειγμένη αντοχή του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού σε διάφορες μορφές τρασίλας, φαίνεται ότι κάπου στο «Game of Love» οι τηλεθεατές έγκωσαν και σκέφτηκαν ότι μάλλον ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία.

Kάπως έτσι, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, καθώς αναζητά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού αλλά και των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που έχουν την αρμοδιότητα για την επίβλεψη τηλεοπτικών προγραμμάτων .

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΣΡ, δέχτηκε σωρεία καταγγελιών σχετικά με την ποιότητα του προγράμματος, οπότε καλεί σε ακρόαση τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για να δώσει εξηγήσεις για το ριάλιτι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κλήση για ακρόαση έστειλε το ΕΣΡ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σχετικά με το ριάλιτι “Game of love”.Το Συμβούλιο κινήθηκε λαμβάνοντας υπ’ όψιν του και σωρεία καταγγελιών σχετικά με την ποιότητα του προγράμματος.Η ακρόαση ορίσθηκε για την προσεχή Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 10.00.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, typologies.gr

Previous ArticleNext Article