Βόρεια Εύβοια, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Προτάσεις διαμονής στα Ήλια Λουτρών Αιδηψού : Harmony Studios

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του βορείου ευβοϊκού λίγο έξω από τα Λουτρά της Αιδηψού, βρίσκετε το συγκρότημα Harmony Studios στα Ήλια.

Η καταπληκτική θάλασσα σε συνδυασμό με τη φυσική ιαματική θερμή πηγή και την ομορφιά του χωριού, καθιστούν το Harmony Studios ένα ιδανικό προορισμό για ευχάριστες διακοπές.

Studios

Όλα τα δωμάτια μας προσφέρουν πανέμορφη θέα σε θάλασσα και βουνό. Το Harmony Studios βρίσκεται μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα!

Studios seaview
Studios seaview

Το κάθε δωμάτιο παρέχει:

  • Κλιματισμό
  • Κουζινάκι
  • Τηλεόραση
  • Μπάνιο
  • Ευρύχωρη βεράντα με θέα θάλασσα και βουνό
  • Wi-Fi
  • Ψυγείο
Studios inside view
Το εσωτερικό των Studios

Το Harmony Studios εξωτερικά

Τοποθεσία

Τα Ήλια, πήραν το όνομά τους από το ναό του Ηλίου Απόλλωνα που βρισκόταν στο όρος Τελέθριο. Είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό σε απόσταση 8 χλμ από τα Λουτρά Αιδηψού.

Ο τουρίστας μπορεί να φιλοξενηθεί σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και γκαρσονιέρες και να απολαύσει την πεντακάθαρη θάλασσα. Από το ένα άκρο του χωριού έως το άλλο είναι μόλις 700 μέτρα και μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει τις  ομορφιές του χωριού με έναν απλό περίπατο.

Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν πολλών ειδών μαγαζιά (ταβέρνες, σουβλατζίδικα, ουζερί, καφετέριες, μίνι-μάρκετ) οπού μπορείς να γευθείς τα τοπικά προϊόντα.

Στην μια άκρη του χωριού υπάρχει ιαματική πηγή όπου το νερό βγαίνει στους 55 βαθμούς Κελσίου και στην άλλη άκρη ένα υπερσύγχρονο αλιευτικό καταφύγιο όπου μπορούν να φιλοξενηθούν σκάφη.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ήλια Λουτρών Αιδηψού
Δήμος Αιδηψού, Τ.Κ. 34300
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Καίτη Βάγια
Τηλέφωνο:  2226023834
Κινητό: 6973374212
e-mail: studiosharmony@gmail.com

Previous ArticleNext Article