ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα

Όλες οι λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό νυφικό της Meghan Markle

Το νυφικό της 36χρονης Meghan Markle ήταν δημιουργία Givenchy σχεδιασμένο από την Clare Waight Keller, την πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια του εν λόγω οίκου μόδας.

Η αποκαλούμενη πλέον ως Δούκισσα του Sussex φόρεσε για πρώτη φορά δημιουργία της Keller, την περασμένη χρονιά ενώ επέλεξε την εν λόγω σχεδιάστρια αφού ήθελε ένα φόρεμα επιτομή της μινιμαλιστικής κομψότητας ενώ την παρουσία της νύφης ολοκλήρωσε το πέπλο της, μήκος πέντε μέτρων που είναι φτιαγμένο από ντελικάτο τούλι και κεντητά λουλούδια. Το πέπλο της Markle τιμά και τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας, μιας και η σχεδιάστρια περιέλαβε ένα χαρακτηριστικό λουλούδι από κάθε μια, λουλούδια που κεντήθηκαν με το χέρι! Το νυφικό είχε μακριά μανίκια, λαιμόκοψη χαμόγελο σε στυλ που θύμιζε την Jackie Kennedy. «Ύστερα από συνάντηση που είχε με την κ. Waight Keller στις αρχές του 2018, η κ. Markle επέλεξε να είναι αυτή που θα φτιάξει το νυφικό της στηριζόμενη στη διαχρονική και κομψή αισθητική, άψογη προσαρμογή και χαλαρή συμπεριφορά που ήθελε η κυρία Markle», τονίζει το Παλάτι, αποκαλύπτοντας πως οι δύο γυναίκες εργάστηκαν στενά επάνω στο σχέδιο.

Η βασίλισσα έδωσε στην Markle την διαμαντένια τιάρα της βασίλισσας Μαρίας που φτιάχτηκε το 1932 με μια ιδιαίτερη καρφίτσα στο κέντρο της που δημιουργήθηκε το 1893.

Previous ArticleNext Article