Ειδήσεις, Ελλάδα, Τρίκαλα

Σοκ στα Τρίκαλα: Μπροστά στα μάτια του παιδιού και του εγγονιού τους έσφαξε τη γυναίκα του

Μπροστά στα μάτια του τρίτου τους παιδιού, ηλικίας 4 ετών και του εγγονιού τους, παιδί της μεγάλης  κόρης της οικογένειας, ηλικίας επίσης τεσσάρων ετών, ένας πενηντάχρονος σκότωσε με απανωτές μαχαιριές την 45χρονη γυναίκα του. Ηταν η αιματηρή κατάληξη ενός ακόμη καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι, που τα τελευταία χρόνια ζούσαν στο  Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Τα δύο παιδιά, που έγιναν μάρτυρες της άγριας δολοφονίας της μητέρας και γιαγιάς τους, αντίστοιχα, ήταν εκείνα που τρομαγμένα και κλαίγοντας έτρεξαν έξω από το σπίτι της οικογένειας και ειδοποίησαν μια γειτόνισσα: «Η μαμά δεν κουνιέται», έλεγε το ένα, «η γιαγιά κάτι έπαθε» φώναζε το άλλο.

Η 45χρονη νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, έπεσε νεκρή από το χέρι του άνδρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση του ζευγαριού ήταν εκρηκτική  εξαιτίας της παθολογικής ζήλειας του 50χρονου και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών: Η μεγάλη  κόρη, ηλικίας 20 ετών, είναι ήδη παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού η ίδια, το δεύτερο παιδί είναι 14 ετών, ενώ το τρίτο νήπιο.

Υποψήφια στις εκλογές

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η γυναίκα που έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του άνδρας της, είναι η Βάια Γκάνια και ήταν μια δραστήρια γυναίκα.

Η Βάια Γκάνια μάλιστα ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο Τοπικό Συμβούλιο Γοργογυρίου, χωριό του άντρα της, στις εκλογές του 2014.

Ο δράστης, που είχε μάντρα με οικοδομικά υλικά, έχει συλληφθεί . Μετά το έγκλημά του, ήταν αυτός που ειδοποίησε τη μεγάλη  κόρη. Φέρεται να της είπε «έλα να μαγειρέψεις για τη μάνα σου τώρα».

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι  ο 50χρονος είχε καλέσει τη γυναίκα του στο σπίτι προκειμένου να συζητήσουν σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Ωστόσο, όταν εκείνη πήγε στο σπίτι,  εκείνος δεν άργησε να πάρει ένα κουζινομάχαιρο και να την χτυπήσει στην κοιλιά και τον θώρακα, κόβοντας γρήγορα το νήμα της ζωής της.

Σύμφωνα με όσα είπε στο trikalaola.gr ο πεθερός της μεγάλης κόρης της οικογένειας κ. Γιώργος Χαρακόπουλος (κρατάει και τα παιδιά της οικογένειας τώρα) το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πριν λίγες μέρες τον άντρα της και δολοφόνο , καθώς οι καυγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό.

«Την ζήλευε υπερβολικά και χωρίς λόγο», λέει στην κάμερα ο κ. Χαρακόπουλος.

trk1
trk2
trk3
trk4
Φονικό Μεγαλοχώρι Τρικάλων

Πηγές: trikalaola.gr, trikalavoice.gr, erevnatrikala.gr

Previous ArticleNext Article