Ειδήσεις, Ελλάδα

Σοκ στην Κέρκυρα: Συνελήφθη ζευγάρι σε ερωτικό τρίο με 13χρονο αγόρι που ήταν συγγενής τους!

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση που έγινε γνωστή πριν από λίγο στην Κέρκυρα: Ένα ζευγάρι Κερκυραίων, ηλικίας 45 και 40 ετών έπεισαν ένα 13χρονο αγόρι να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους. Το αγόρι ενημέρωσε τη μητέρα του για τις πιέσεις που δεχόταν και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία που συνέλαβε το ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του corfutvnews.gr το ζευγάρι των Κερκυραίων ηλικίας 45 και 40 ετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έκανε πρόταση σε έναν 13χρονο αγόρι για να συνευρεθούν ερωτικά. Την πρώτη φορά που ο 13χρονος δέχθηκε την πρόταση, αρνήθηκε και το μετέφερε στην μητέρα του.

Το ζευγάρι δεν πτοήθηκε από την άρνηση του 13χρονου και μετά από λίγο χρονικό διάστημα έκανε και δεύτερη πρόταση. Tότε ο  13χρονος δέχθηκε, ενώ η μητέρα του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι των Κερκυραίων να συνουσιάζεται με τον 13χρονο.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για την αποπλάνηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το ζευγάρι συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία όταν προσπάθησε να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του, με τον ανήλικο. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες φέρεται ότι ο 13χρονος ανήκε στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.

ΠΗΓΗ: corfutvnews.gr

Previous ArticleNext Article