Ειδήσεις, Κόσμος

Σοκ: Με 17 μαχαιριές έσφαξε τον γιο της – Ο παππούς δεν άντεξε το θέαμα και πέθανε!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια 36χρονη μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι, κοιμήθηκε δίπλα του, και την επόμενη ημέρα το πρωί προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο κατεχόμενο Κιόνελι στην Κύπρο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα σκότωσε το παιδί με 17 μαχαιριές στην κοιλιά. Στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες της και τραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι στο λαιμό, ενώ ειδοποίησε μία φίλη της με μήνυμα στο WhatsApp  για όσα αποτρόπαια έκανε. 

Η παιδοκτόνος ομολόγησε την πράξη της στις «αστυνομικές αρχές» σήμερα και εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης από το «δικαστήριο».

Η απίστευτη τραγωδία συνέβη το βράδυ της 27ης Μαΐου και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, η 36χρονη, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, μαχαίρωσε το παιδί, επείδη ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να γνωστοποίησε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία του. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του επτάχρονου είχε εγκαταλείψει τη σύζυγό του πριν από 3-4 μήνες και εκείνη τον πίεζε να επιστρέψει. Ο πατέρας, ο οποίος είναι αστυνομικός, έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού του από συναδέλφους του.

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η 36χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι παραφρόνησε γιατί την εγκατέλειψε ο σύζυγός της και για αυτό σκότωσε το παιδί. Αναφέρεται ακόμα ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο πατέρας του παιδιού να είχε κακοποιήσει τη γυναίκα πριν τη δολοφονία καθώς εκείνη είχε τραύματα στα μάτια και σε άλλα μέρη του σώματός της.

Η 36χρονη είχε τηλεφωνήσει χθες Δευτέρα στο σχολείο του 7χρονου και ανέφερε πως ήταν άρρωστος και δεν θα πήγαινε στο μάθημα. Επίσης δεν πήγε και η ίδια στο σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν λέγοντας ότι είναι άρρωστη.

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΜΕ, η 36χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το παιδί στην κοιλιά, στη συνέχεια έμεινε για τουλάχιστον μία ημέρα με το άψυχο σώμα του μέσα στο σπίτι, και συνελήφθη χθες, όταν το έγκλημα αποκαλύφθηκε από τον πατέρα της που την επισκέφθηκε στο σπίτι, αντίκρισε τη σορό του εγγονού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Για την ακρίβεια, μόλις μπήκε ο παππούς στο σπίτι βρήκε το πτώμα του παιδιού ξαπλωμένο στο κρεβάτι και τη μητέρα επίσης ξαπλωμένη δίπλα του. Το σοκ ήταν τεράστιο για να το αντέξει η καρδιά του…

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα της παιδοκτόνου.

paidoktonos1

Η εφημερίδα «Αφρίκα»  με τίτλο «Τι είδους παραφροσύνη είναι αυτή;», αναφέρει ότι αυτή η οικογενειακή τραγωδία έχει αναστατώσει ολόκληρη την κοινωνία, κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πώς μια μητέρα μπορεί να σκοτώσει με αυτό τον τρόπο το ίδιο της το παιδί και σημειώνει ότι το θέμα από χθες το βράδυ συζητείται κατά κόρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Gönyeli'de 7 yaşındaki oğlunu öldüren katil anne mahkemeye çıkarıldı

Πηγή: www.philenews.com

Previous ArticleNext Article