Διατροφή, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι πρέπει να τρως για να έχεις τέλεια οπίσθια και κοιλιακούς!

Το καλοκαιράκι έχει σχεδόν έρθει και ήρθε η ώρα και η στιγμή κορίτσια μου να κάνουμε τις τελευταίες προσπάθειες για τέλειο σώμα στην παραλία. Σίγουρα όλο και λίγη γυμναστική θα έχεις κάνει να να σφίξουν λίγο τα μπουτάκια, λίγη γυμναστική για επίπεδη κοιλιά και λίγο τα μπράτσα. Τελευταίο βήμα είναι η διατροφή. Τι πρέπει να τρως για να έχεις τέλεια οπίσθια και κοιλιακούς;

Όλες τις απαντήσεις θα τις βρεις σίγουρα παρακάτω μιας και εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε. Άλλωστε καμιά μας δε θέλει να έχει πρησμένη κοιλιά ενώ έχει κάνει τόσο κόπο να τη διατηρήσει επίπεδη. Επιπλέον θα δεις και τα χρονικά διαστήματα που είναι ιδανικά για να τρως και να μεταβολίζεις σωστά!

Για να έχεις τα τέλεια οπίσθια πρέπει να κάνεις βαθιά καθίσματα, να συνδυάσεις και λίγα βάρη ενδιάμεσα και φυσικά να τρως τις κατάλληλες τροφές. Η καλύτερη τροφή για του μυς όπως λογικά θα ξέρεις είναι η πρωτεΐνη. Ψάρι, κρέας, ξηροί καρποί, αυγά και κοτόπουλο είναι πηγές πρωτεΐνης. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των μυών και θα κάνει το κορμί σου πιο καλοσχηματισμένο. Σαφώς και η πρωτεΐνη που θα επιλέγεις πρέπει να είναι μαγειρεμένη όσο το δυνατόν πιο υγιεινά- όχι πολλά λάδια, τηγάνι και τα σχετικά. Μια χούφτα αμύγδαλα τη μέρα είναι επίσης άκρως ευεργετική!

Υπάρχουν καλά και κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να περιορίσεις για να έχεις την τέλεια κοιλιά το καλοκαίρι. Μπορείς να φας τα πάντα σε κανονικές μερίδες. Τα κακά νέα είναι ότι υπάρχουν τροφές που προκαλούν πρηξίματα χωρίς να το συνειδητοποιείς πάντα. Τέτοια τρόφιμα είναι το μπρόκολο,το κουνουπίδι και τα γαλακτοκομικά. Ενώ είναι άκρως υγιεινά μπορούν να προκαλέσουν φούσκωμα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αποφύγεις να φας αυτές τις τροφές πριν πας θάλασσα.

Ποτέ μα ποτέ, μα ποτέ μην παρακάμπτεις το πρωινό. Είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και θα πρέπει να τρως ένα καλό πρωινό κάθε μέρα. Από εκεί και ύστερα, χώρισε τη μέρα σου σε 6 μικρά γεύματα ή σε 3 κανονικά με ένα σνακ το απόγευμα. Το καλύτερο βέβαια είναι τα συχνά και μικρά γεύματα γιατί έτσι οι αποστάσεις ανάμεσα στα γεύματα θα είναι μικρότερες και δε θα προλαβαίνεις να έχεις το αίσθημα της πείνας που σε κάνει να τρως πάντα περισσότερο. Κράτα τον οργανισμό σου πάντα γεμάτο με ενέργεια και ο μεταβολισμός σου θα πηγαίνει ρολόι!

ΠΗΓΗ: ediva.gr

Previous ArticleNext Article