Αστυνομικά νέα, Μαγνησία

Αιφνίδιος θάνατος 38χρονου στο Βόλο

Πανικός και αναστάτωση χθες σε κεντρική συνοικία του Βόλου. Το πρωί ένας νέος άνδρας ηλικίας μόλις 38 ετών παραλαμβανόταν νεκρός από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε για βοήθεια. Πρόκειται για τον Γιώργο Τσομπανόπουλο, ο οποίος ανήκε στο κλαμπ του Παναθηναϊκού και ήταν πολύ αγαπητός καθώς ακολουθούσε όλες τις αποστολές.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από έναν φίλο του που τον αναζήτησε στο σπίτι γύρω στις 9 το πρωί. Τα μέλητου ΕΚΑΒ που έσπευσανστον τόπο διαπίστωσαν ότι ο 38χρονος δεν είχε σφυγμό, και δεν πρόλαβαν να κάνουντο παραμικρό για να τον βοηθήσουν. Μάλιστα, εκτιμάται ότι ο θάνατός του επήλθε ώρες πριν, ίσως το βράδυ. Καθόταν σε μία καρέκλα στο δωμάτιο του σπιτιού του όπου έμενε μόνος όταν άγνωστο για ποιο λόγο αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και εξέπνευσε. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διακόμισε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.
Στο μεταξύ, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέχιζαν επί ώρες την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 38χρονου.
Ο φίλος του άτυχου άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν γνώριζε κάτι για να μπορεί να ενημερώσει τους αστυνομικούς. Είπε ότι τον βρήκε στο σπίτι και ότι διαπίστωσε ότι δεν κουνιόταν, όταν άρχισε να καλεί σε βοήθεια το ΕΚΑΒ.
Η απώλεια του 38χρονου, που είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, προκάλεσε απέραντη θλίψη. Οι γείτονές του ήταν σοκαρισμένοι με την τραγική κατάληξη, ενώ στο Facebook ξέσπασε θρήνος. Το άγγελμα του θανάτου συγκλόνισε τους φίλους του Παναθηναϊκού στον Βόλο κι όχι μόνο. Ο Παναθηναϊκός ήταν η μεγάλη αγάπη του Γιώργου Τσομπανόπουλου, ο οποίος ακολουθούσε τις αποστολές κάθε φορά που η αγαπημένη του ομάδα έδινε αγώνες. Ηταν γνωστός και ως «Τσόμπι 13» ανάμεσα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Ως «Τσόμπι 13» τον αποχαιρέτισε και ο σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον Βόλο, μέσα από τη σελίδα Volos Club Gate 13 στο Facebook: «Ολη η ζωή σου ήταν ο Παναθηναϊκός και η Θύρα 13. Πάντα μάγκας και παντελονάτος, από μικρός στις εκδρομές και στον σύνδεσμο… Καλό ταξίδι Γιωργάρα Τσόμπι 13.
Υ.Γ. Με το τρένο να πάμε να δούμε την αρρώστια μας».

Κάτω από την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα μελών της σελίδας: «Καλό ταξίδι αδερφέ! Τραγούδα από εκεί ψηλά για τον Παναθηναϊκό μας», «Καλό ταξίδι Τσόμπι… Πάρε το τρένο, αυτό που σου άρεσε να πηγαίνουμε εκδρομές», «Καλό παράδεισο».

taxydromos.gr

Previous ArticleNext Article