Βόρεια Εύβοια, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Πρόταση διαμονής στα Ήλια Αιδηψού: Ilia Mare

Μια μοναδική παραλία με κρυστάλλινα νερά, ένα βουνό εκπληκτικής ομορφιάς και μια προσφορά που σας υπόσχεται το καλοκαίρι της ζωής σας. Το Ilia Mare hotel σας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι στο μαγευτικό χωριό των Ηλίων της Εύβοιας για να σας προσφέρει αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές δίπλα στη θάλασσα, με όλες τις ανέσεις και τις κορυφαίες υπηρεσίες που χαρακτηρίζουν το ξενοδοχείο μας. Εκμεταλλευτείτε την και απολαύστε το πιο φωτεινό καλοκαίρι σας!

Δωμάτια διαμπερή με όμορφα γήινα χρώματα και με θέα τον Ευβοικό κόλπο, χαρίζουν σε κάθε επισκέπτη τους στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Επίσης, διατίθενται για όλους όσους επιθυμούν ξεκούραστες και ξέγνοιαστες διακοπές. Μέγεθος δωματίων 20 – 50 τ.μ.

Στις παροχές περιλαμβάνονται Τηλεόραση LCD, ασύρματη πρόσβαση στο internet, κλιματισμός, στεγνωτήρας μαλλιών, καλλυντικά μπάνιου, μπουρνούζια, ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία, πρωινό σε μπουφέ, bar, υπηρεσία πλυντηρίου, άνετο parking. Η reception είναι στη διάθεση των επισκεπτών επί 24 ώρες.

Previous ArticleNext Article