Αστυνομικά νέα, Ειδήσεις, Λάρισα

Ηλικιωμένη βρέθηκε μάλλον δολοφονημένη σε χωριό της Λάρισας

Το ενδεχόμενο να έπεσε εγκληματικής ενέργειας εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι όπου κατοικούσε μόνη στο χωριό Ραχούλα της Λάρισας και υπέκυψε κατά τη διάρκεια της διακομιδής της στο νοσοκομείο.

Αν και ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού της άτυχης 79χρονης, το γεγονός που στρέφει τις έρευνες στην πιθανότητα δολοφονίας είναι ότι πολύ πρόσφατα είχε εκφράσει παράπονα για ενοχλήσεις που δέχθηκε από άγνωστα άτομα. Πάντως, τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα αποκαλυφθούν από τη νεκροτομή που θα γίνει.

Ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος του χωριού, ο οποίος πήγαινε καθημερινά ψωμί στο σπίτι της ηλικιωμένης, την βρήκε αιμόφυρτη και με χαμένες τις αισθήσεις της και ειδοποίησε τους συγγενείς της. Αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την τραυματισμένη 79χρονη, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Οι άνδρες της Ασφάλειας και της Εγκληματολογικής υπηρεσίας ερευνούν το σπίτι της, αναζητώντας στοιχεία που να δείχνουν τι ακριβώς συνέβη.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article