Κοινωνία, Λάρισα

Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ στη Λάρισα

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής  ΤΕΒΑ», στις 13, 14, 15 Ιουνίου (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή ) στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης και ώρες 08:30-14:00.

Θα διανεμηθούν τρόφιμα( κρέας χοιρινό, κρέας μοσχαρίσιο , φέτα, μακαρόνια, πελτές) καθώς επίσης και είδη καθαρισμού. Για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου εγγράφου στο οποίο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ του αιτούντα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕ Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και leader στο Δήμο Λαρισαίων συμμετέχουν : η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τεμπών, η ΔΗΚΕΛ, το ΚΕΘΕΑ, ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας-Περιχώρων, ο Σύλλογος Τριτέκνων Λάρισας και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ενεργό συμμετοχή στο Πρόγραμμα έχει η οργάνωση «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας».

Πληροφορίες στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων : 2410680242. Υπεύθυνοι υπάλληλοι : Δαλακώνη Κερασία, Παλαιομήτρος Ευάγγελος.

Previous ArticleNext Article