ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Τα highlights είναι το βασικό συστατικό για υπέροχα ξανθά μαλλιά

Μήπως να έκανες μια αλλαγή αυτό το καλοκαίρι;

Το χρώμα στα μαλλιά έχει πλέον περάσει σε άλλο επίπεδο με τις τεχνικές και τα νέα χρώματα να σου προσφέρουν πολλές επιλογές. Ωστόσο, οι κλασσικές κι αγαπημένες αποχρώσεις δεν μένουν ποτέ εκτός. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα ξανθά μαλλιά, τα οποία πλέον δέχονται τόσες παρεμβάσεις που εξυπηρετούν κάθε σου ανάγκη και επιθυμία.

Η πιο γνωστή και hot παρέμβαση στο ξανθό, αυτό το καλοκαίρι είναι τα highlights. Ουσιαστικά πρόκειται για τις κλασσικές κι αγαπημένες ανταύγειες, αλλά σε μία πιο φυσική εκδοχή τους. Τα μαλλιά φωτίζουν με τέτοιο τρόπο που είναι σαν να έχουν ανοίξει από τον ήλιο. Είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να ανανεώσεις το χρώμα σου, χωρίς όμως να ρισκάρεις πολύ κι αν το αποτέλεσμα είναι πετυχημένο, τότε η διαφορά θα είναι ξεκάθαρη. Ειδικά, τώρα που είναι πολύ πιθανό η επιδερμίδα σου να είναι ηλιοκαμένη, τότε τα blonde highlights είναι σχεδόν μονόδρομος.

Extra info: Τα highlights είναι τεχνική που μπορείς να κάνεις σε οποιοδήποτε χρώμα στα μαλλιά και σε καμία περίπτωση δεν είναι προνόμιο μόνο των ξανθών μαλλιών.

Previous ArticleNext Article