Διατροφή, Εθελοντισμός, Μαγνησία

ΑΝΩΣΗ – Παραγγελίες ελληνικών προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες” για το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Αγαπητοί φίλοι/ες, ξεκινούν οι παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες” για τα ελληνικά προϊόντα: Φέτα, Γίδινο τυρί, Γιαούρτι Πρόβιο, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, Λεμόνια, Φυσικό Χυμό Ρόδι, Σταφίδες, Ξύδι, Μαρμελάδα και Πετιμέζι. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Θα χρειαστούμε τη στήριξη σας. Σας καλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές στη διανομή συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών.

Προέλευση – Τιμές Προϊόντων

– Φέτα και Τυρί Γίδινο στην τιμή των 25 ευρώ/4,24 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο (καθαρό βάρος 4,24 κιλά – 5,90 ευρώ/κιλό) και Γιαούρτι Πρόβιο παραδοσιακό στην τιμή των 1,20 ευρώ/500 γρ. από τον Παραπόταμο Λαρίσηςτυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου. Η φέτα διαθέτει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης ΠΟΠ και το τυροκομείο διαθέτει πιστοποιητικά ISO και AGROCERT.

Εκτός παραγγελίας θα υπάρχουν και παραδοσιακά τυριά, όπως Μανούρι ΠΟΠ, Ανθότυρο και Κεφαλοτύρι, σε μικρότερες συσκευασίες vacuum.

– Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Κορωνέικης (φετινής σοδειάς) από τη Λογγά Μεσσηνίας (περιοχή Κορώνης) στην τιμή των 18 ευρώ/5λιτρο, σε πλαστική διάφανη συσκευασία των 5 λίτρων (3,6 ευρώ/λίτρο). Το ελαιόλαδο είναι προϊόν ψυχρής έκθλιψης, μόνο με μηχανικές και φυσικές μεθόδους, με πιστοποίηση εφαρμογής του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης.

– Λεμόνια σοδειάς Ιουνίου 2018 με τιμή 3 ευρώ/5 κιλά από την Αργολίδα (0,60 ευρώ/κιλό).

Φυσικός Χυμός Ρόδι φετινής σοδειάς (100% φυσικός – μη παστεριωμένος, μη συμπυκνωμένος) με τιμή 4 ευρώ/λίτρο, σε πλαστική φιάλη από το Ροδολίβος Σερρών.

Σταφίδα χονδρή με τιμή 4,5 ευρώ/κιλόΣταφίδα μαύρη κορινθιακή με τιμή 4 ευρώ/κιλό, Ξύδι κόκκινο-λευκό (6 βαθμών) με τιμή 2 ευρώ/2λιτρο, Μαρμελάδα Βερύκοκο και Φράουλα με τιμή 3 ευρώ/960 γραμ., Βαλσάμικο Ξύδι με τιμή 1,5 ευρώ/250ml, Βαλσαμική Κρέμα με τιμή 2 ευρώ/250ml και Πετιμέζι με τιμή 3,5 ευρώ/680 γραμ. από τον Άσσο Κορινθίας.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 28/Ιουνίου στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 27/Ιουνίου (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Διαδώστε το όπου μπορείτε.

Καλή δύναμη σε όλους!

ΑΝΩΣΗ – Εθελοντές Βόλου

www.anwsi.gr

Previous ArticleNext Article