ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, Μουσεία, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βράβευση για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών

Τρία χρόνια λειτουργίας, τρία χρόνια βραβεύσεων

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το TripAdvisor, τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο, με Πιστοποιητικό Διάκρισης.

Αν και λειτουργεί μόλις τρία χρόνια καταφέρνει να αποσπάσει θερμές κριτικές από τους επισκέπτες του, που αποτέλεσμα έχουν όχι μόνο την απονομή του Πιστοποιητικού Διάκρισης, αλλά και την κατάταξή του ως το 1ο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Ελλάδας στον ιστότοπο.

Εδώ και οκτώ χρόνια, η διάκριση αυτή αναγνωρίζει αξιοθέατα και επιχειρήσεις, οι οποίες λαμβάνουν εξαιρετικές κριτικές από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor. Για την απονομή του Πιστοποιητικού Διάκρισης συνυπολογίζονται η ποιότητα, η ποσότητα και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους επισκέπτες στη διάρκεια δώδεκα μηνών.

«Η βράβευσή μας με το Πιστοποιητικό Διάκρισης είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, όχι μόνο γιατί επιβραβεύεται η προσπάθειά μας για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και δράσεων, αλλά και γιατί γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά», δήλωσε ο Διευθυντής του Μουσείου, κ. Νίκος Πάλλας. «Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι άφησαν την κριτική τους και συνέβαλλαν στην βράβευσή μας. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία»,  καταλήγει ο κ. Πάλλας.

Previous ArticleNext Article