Αστυνομικά νέα, Ειδήσεις, Μαγνησία

Αυτοκτόνησε 61χρονος Βολιώτης ιερέας!

Μουδιασμένη η τοπική κοινωνία καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 61χρονος ιερέας οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα να δώσει τέλος στη ζωή του.

Χθες στο χωριό που διακονούσε επί 15 ολόκληρα χρόνια οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα. Όλο το χωριό βυθίστηκε στο πένθος.

Η χθεσινή Κυριακάτικη λειτουργία, ήταν διαφορετική. Ο ιερέας που έστειλε η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος για να λειτουργήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, προσπάθησε με τον τρόπο του να «εμψυχώσει» το ποίμνιο, γνωρίζοντας ότι όλοι είναι συγκλονισμένοι.

Ο ιερέας εντοπίστηκε γύρω στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, απαγχονισμένος από ένα ελαιόδεντρο σε χωράφι στην περιοχή μεταξύ Μικροθηβών – Νέας Αγχιάλου. Από νωρίς το πρωί η οικογένειά του τον αναζητούσε.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν νεκρό. Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του, ενώ οι έρευνες για το τι ακριβώς συνέβη συνεχίζονταν και χθες.

Η οικογένεια του 61χρονου ιερωμένου, «ντύθηκε στα μαύρα». Περίμεναν χαρά- αφού το βράδυ του Σαββάτου θα αρραβωνιάζονταν ο ένας του γιος- και τελικά βυθίστηκαν στο πένθος.

Πήρε το μυστικό μαζί του

Στην τοπική κοινωνία του μικρού χωριού, όπου διέμενε ο 61χρονος ιερέας με την οικογένειά του, όλοι πάγωσαν.

Μόλις από στόμα σε στόμα μαθεύτηκε το κακό μαντάτο, όλοι έμειναν εμβρόντητοι.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο 61χρονος ιερέας μία μέρα πριν δώσει τέλος στη ζωή του, είχε επισκεφτεί άλλον ιερέα της περιοχής, εξομολογήθηκε και έφυγε, χωρίς όμως να αποκαλύψει τι πρόκειται να κάνει.

Σήμερα η σορός του θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη,  καθώς από την Αστυνομία διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας –νεκροτομής για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Xθες τέλος, εκδόθηκε συλλυπητήρια ανακοίνωση από το Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας των Μικροθηβών, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Το Δ.Σ, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του πολυαγαπημένου ιερέα του χωριού μας, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα στην ομάδα μας και στον αθλητισμό γενικότερα… καλό παράδεισο!».

taxydromos.gr

Previous ArticleNext Article