ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Κάνε αυτό το scrub πριν βγεις στον ήλιο και θα μαυρίσεις πιο τέλεια από ποτέ!

Το μαύρισμα είναι μία υπόθεση απλή αλλά… και πολύπλοκη ταυτόχρονα. Το όμορφο, βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα θέλει λίγη περισσότερη προσπάθεια από το αντηλιακό και την άπλα στον ήλιο. Θέλει προετοιμασία και για αυτή θα σου μιλήσουμε σήμερα. Για το τι πρέπει να κάνεις πριν βγεις στον ήλιο…

cinnamon-body-scrub

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απολέπιση. Αν απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα θα μαυρίσεις πιο βαθιά, πιο σωστά και πιο ομοιόμορφα και έχουμε το τέλειο diy scrub για να το κάνεις και παράλληλα να ενυδατωθείς και να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα. Ναι, είμαστε τόσο μπροστά!

coffee

Θα χρειαστείς 4 μεγάλες κουταλιές στιγμιαίο καφέ που ξέρεις ήδη πως καταπολεμά την κυτταρίτιδα και κάνει ελαφριά απολέπιση.

honey

 Θα χρειαστείς 4 μεγάλες κουταλιές μέλι που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το δέρμα αλλά και θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το μείγμα πηχτό.

coco oil

Θα χρειαστείς επίσης και 2 μεγάλες κουταλιές λάδι καρύδας που είναι σούπερ αντιοξειδωτικό και ενυδατικό! Όλα αυτά θα τα αναμείξεις σε ένα μπολ, θα μπεις στην μπανιέρα και δεν θα αφήσεις ούτε σπιθαμή που να μην τρίψεις. Ναι, το μπάνιο σου θα γίνει χάλια αλλά με λίγο νερό θα καθαρίσει. Εννοείται όταν βγεις από το μπάνιο δεν θα ξεχάσεις να βάλεις ενυδατική και στον ήλιο… ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ!

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Previous ArticleNext Article