ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα

5 Αξεσουάρ για να είσαι πάντα στιλάτη στην παραλία!

Μετά από μερικές φθινοπωρινές εβδομάδες ο ήλιος επιτέλους γύρισε και είμαστε έτοιμες να πάμε και πάλι στις παραλίες. Η θάλασσα, ο ήλιος, το καλοκαιρινό αεράκι περιμένουν να μας ανανεώσουν την διάθεση. Όπου και αν επιλέξεις να αποδράσεις σου έχω 5 αξεσουάρ για να είσαι πάντα στιλάτη στην παραλία. Φέτος είναι η χρονιά να πειραματιστείς και να ξεφύγεις από την κλασική-αλλά πάντα στο προσκήνιο- επιλογή με το τζιν σορτσάκι και το λευκό t-shirt.

Για να είμαστε στιλάτες στην παραλία ή σε κάποια πισίνα, δεν χρειάζεται να επενδύσουμε πολλά χρήματα. Αρκεί να βρούμε κάποια κομμάτια κλειδιά και να τα ενισχύσουμε με την προσωπική μας πινελιά. Το πιο βασικό είναι να εστιάσουμε στην φυσικότητα και την απλότητα, τους καλύτερους φίλους του καλοκαιρινού μας styling.

Ψάθινο καπέλοpsathino kapelo

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι το ψάθινο καπέλο επέστρεψε και είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις. Κλασικό και σικ μπορείς να το βρεις σε αμέτρητα σχέδια. Μεγάλο, μικρό, στο χρώμα της ψάθας ή σε κάποια άλλη έντονη απόχρωση. Αν ψάξεις είμαι σίγουρη ότι θα βρεις το κατάλληλο ώστε να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου αλλά και στο προσωπικό σου στιλ. Εκτός από σύμμαχος της εμφάνισης σου, είναι και σύμμαχος της υγείας σου και της προστασίας απέναντι στον ήλιο.

Γυαλιά ηλίουgualia iliou 2018

Τα μάτια μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας και οφείλουμε να τους δίνουμε την αντίστοιχη προσοχή. Φέτος μπορείς να τα προστατεύσεις και παράλληλα να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφουν τα γυαλιά με επιρροές από τα 60s και τα 70s, οι “γατίσιοι” σκελετοί και τα μεγάλα στρόγγυλα γυαλιά. Μια βόλτα στα vintage καταστήματα αλλά και στο ντουλάπι της γιαγιάς σου, μπορεί να στο ανταποδώσουν και να βρεις τις τελευταίες τάσεις. Βεβαιώσου ότι οι φακοί προσφέρουν και προστασία στα μάτια σου. Δες εδώ τι θα φορεθεί φέτος:

Τσάντα παραλίαςpsathini tsanta

Την κουβαλάμε, την παραφορτώνουμε και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου που θα επιλέξουμε. Συνήθως περιέχει αντιηλιακά, πετσέτες, βιβλία, φρούτα και ότι άλλο χρειαζόμαστε στην παραλία. Το μέγεθος μετράει σε αυτή την περίπτωση αλλά χωρίς υπερβολές. Προτείνω ανεπιφύλακτα μια μεγάλη ψάθινη τσάντα με minimal λεπτομέρειες. Μια επένδυση που θα κάνεις και θα την απολαμβάνεις όλα σου τα καλοκαίρια. Εκτός από τσάντα παραλίας, είναι και ένα αξεσουάρ που μπορεί να σε συνοδεύσει σε βόλτες στο νησί ή σε κάποιο γραφικό ταβερνάκι.

Κιμονόkimono

Άνετο, δροσερό και αεράτο το κιμονό αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου. Οι επιλογές και πάλι αμέτρητες. Από ένα απλό μονόχρωμο σατέν μέχρι και κλασικό ιαπωνικό με φαρδιά μανίκια. Μπορείς να επιλέξεις ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι με κρόσσια παίζοντας με τις σκιάσεις του φωτός. Αν βρεις αυτό που σου ταιριάζει σου έχω και ακόμα ένα tip. Βρες υφάσματα που σου αρέσουν και πήγαινε στη μοδίστρα σου με το πατρόν. Μια πολύ οικονομική επιλογή για να βάλεις στην ντουλάπα σου όσα κιμονό επιθυμείς.

Κοσμήματα παραλίας

kolie paralias

Τελευταία πινελιά στο outfit της παραλίας που έχεις επιλέξει είναι τα μικρά και διακριτικά κοσμήματα. Ιδανικές επιλογές ένα μικρό χρυσό κολιέ για το λαιμό  και απλές και λιτές αλυσίδες. Μπορείς να τα συνδυάσεις και να παίξεις με τις αποχρώσεις του μετάλλου αλλά και τα μήκη χωρίς όμως να το κάνεις υπερβολικό. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και απογειώνουν τις εμφανίσεις μας.

Φέρε στα μέτρα σου και στο προσωπικό σου στιλ τα παραπάνω αξεσουάρ και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Πειραματίσου και διασκέδασε με τα outfit που έχεις επιλέξει. Κάθε στιγμή αξίζει να είναι μοναδική ακόμα και όταν ψάχνεις τι να φορέσεις. Δεν χρειάζεται υπερβολική προσπάθεια για να αναδείξεις το στιλ σου κάτω από τον ήλιο, μόνο φυσικότητα και προσωπικές πινελιές. Καλές βουτιές!

Previous ArticleNext Article