ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ, Σκόπελος

“Agnanti Kitchen Lab cooking lessons & lunch” στη Γλώσσα Σκοπέλου

Το Αγνάντι είναι ένα εστιατόριο με ιστορία στο χώρο της εστίασης. Για χρόνια τώρα προσφέρει αξέχαστες γεύσεις στους τουρίστες και μόνιμους κατοίκους του νησιού που έρχονται ξανά και ξανά να δοκιμάσουν το νέο μενού του εστιατορίου.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση στη καρδιά της Γλώσσας με θέα που σου κόβει την ανάσα.

Ο Νίκος Σταματάκης , ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δεν εφησυχάζετε στην καλή εικόνα και τις καλές κριτικές του εστιατορίου του αλλά με συνεχείς ταξίδια και δοκιμές μας ταξιδεύει και μας στον μαγικό κόσμο των γεύσεων.

Το Αγνάντι είναι ένα σημείο αναφοράς του νησιού μας και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Με πιάτα πάντα εκλεπτυσμένα δεν ξεχνάει την παράδοση και αναδεικνύει τα τοπικά μας προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές.

Η αγάπη του για την κουζίνα και μάλλον η ζήτηση του κόσμου να μάθει τις μυστικές συνταγές του τον οδήγησαν στην δημιουργία ενός νέου χώρου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την ήδη υπάρχουσα επιχείρηση , το Agnanti Kitchen Lab .

Σε έναν άκρως εκσυγχρονισμένο επαγγελματικό χώρο που προετοιμάζονται κάποια από τα λαχταριστά πιάτα του εστιατορίου παραδίδονται επίσης και μαθήματα μαγειρικής σε όποιον το επιθυμεί. Από φέτος λοιπόν το Agnanti Kitchen Lab θα γίνει ένα σχολείο γεύσεων υψηλών απαιτήσεων με απλά βήματα κατανοητά σε όλους.

Στο Αγνάντι Kitchen Lab θα μάθετε ξεχωριστές ελληνικές συνταγές αλλά και πως να συνδυάζεται σωστά με το κατάλληλο κρασί το κάθε πιάτο.

Αν έχετε λοιπόν τον χρόνο και την ίδια αγάπη για μαγειρική όπως οι υπεύθυνοί του ,κλείστε αμέσως το επόμενο μάθημά σας και μάθετε τα μυστικά της κουζίνας του πιο καταξιωμένου εστιατορίου της Σκοπέλου.

Τα μαθήματα γίνονται κυρίως πρωινές ώρες και σε ομάδες των 8 ατόμων.

Tηλ. 2424033076, 33606

agnanti@gmail.com

Fb:Agnanti Restaurant Bar

Previous ArticleNext Article