Ειδήσεις, Ελλάδα

Γέννησε πρόωρα η 30χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο στο Κιλκίς

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η 30χρονη γυναίκα, που μαζί με την 9χρονη κόρη της τραυματίστηκε την Τρίτη σοβαρά, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς και ανετράπη.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου κια το 9χρονο κοριτσάκι.

Αρχικά μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και σε αξονική τομογραφία και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το κοριτσάκι με κατάγματα στο χέρι και στο πρόσωπο και η μητέρα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υπαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα.

Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξωτερική οστεοσύνθεση στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Στο “Παπαγεωργίου” η μητέρα αντιμετωπίστηκε με επεμβάσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Το παιδί που κυοφορούσε, ένα κοριτσάκι, γεννήθηκε πρόωρα και βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Η 9χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο “Ιπποκράτειο”. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων σε σοβαρή κατάσταση και παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας του, ενώ έχει κληθεί και γναθοχειρουργός προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα που έχει στο κεφάλι.

 

Previous ArticleNext Article