Η Θεσσαλική Press

Η “Θεσσαλική Press ιδρύθηκε το 2006 από τον Ευάγγελο Κωνσταντάκο. Ξεκίνησε ως η μοναδική πανθεσσαλική free press και εξελίχθηκε σε περιοδικό. Στον όμιλο της Θεσσαλική Press βρίσκονται 5 κλαδικά περιοδικά : Το Θεσσαλών Υγεία, το Θεσσαλών Ομορφιά, το Θεσσαλών Αποδράσεις , ο Αγρότης.News,  και ο Φοιτητικός Οδηγός.

Το Θεσσαλών Υγεία, είναι το μοναδικό ιατρικό περιοδικό που κυκλοφορεί κάθε 3 μήνες σε όλη τη Θεσσαλία και διανέμεται δωρεάν. Το περιεχόμενο του έχει να κάνει με ενημερωτικά ιατρικά άρθρα, με εξελίξεις στο χώρο της υγείας, με την προβολή ιατρών κάθε ειδικότητας και έχει σκοπό να ενημερώσει το κοινό για θέματα που αφορούν την υγεία, την εξωτερική εμφάνιση και την διατροφή. Με 4 αντίτυπα τον χρόνο και τιράζ 3,000 τεύχη σε όλη την Θεσσαλία (Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα). Η ιστοσελίδα του Θεσσαλών Υγεία είναι www.thessalonygeia.gr και μπορείτε να το ακολουθήσετε σε facebook και instagram με το όνομα «Θεσσαλών Υγεία».

Το Θεσσαλών Ομορφιά, είναι ένας Επαγγελματικός Οδηγός Κομμωτηρίων & Κέντρων Αισθητικής Θεσσαλίας. Εκδίδεται με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια και αποτελεί απαραίτητο εργαλείο ενημέρωσης στον κλάδο της ομορφιάς, έτσι ώστε ο κάθε επαγγελματίας να ενημερώνεται για τις εξελίξεις του κλάδου, τη διεξαγωγή και οργάνωση εκθέσεων και σεμιναρίων καθώς και για τα νέα προϊόντα και προσφορές από τις συνεργαζόμενες εταιρείες.  Με 4 αντίτυπα τον χρόνο και τιράζ 3,000 τεύχη σε όλη τη Θεσσαλία (Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα). Η ιστοσελίδα του Θεσσαλών Ομορφιά είναι www.thessalonomorfia.gr και μπορείτε να το ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram με το όνομα «Θεσσαλών Ομορφιά».

Το Θεσσαλών Αποδράσεις , είναι ένας ταξιδιωτικός οδηγός για προορισμούς εύκολα προσεγγίσιμους στους Θεσσαλούς. Το περιεχόμενό του έχει να κάνει με πληροφορίες για τους επιλεγμένους προορισμούς από την διαμονή μέχρι την διασκέδασή τους. Στόχος του είναι να είναι το απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του ταξιδιώτη από την στιγμή που θα φτάσει στον προορισμό μέχρι και την επιστροφή του. Το Θεσσαλών Αποδράσεις έχει βγάλει ήδη ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Β. Εύβοια, στα Λουτρά Πόζαρ, στη Σκιάθο και τη Σκόπελο, με τιράζ 4,000 φύλλα σε όλη την Θεσσαλία (Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα).

Ο Αγρότης.News είναι ένας Επαγγελματικός Οδηγός Εξοπλισμού Γεωργίας & Κτηνοτροφίας και αποτελεί πλέον βασικό και πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών! Το περιεχόμενο του έχει να κάνει με ενημερωτικά άρθρα για τα τελευταία θέματα που απασχολούν τους αγρότες και τις νέες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα. Με τρία αντίτυπα τον χρόνο και τιράζ 3,000 τεύχη σε όλη τη Θεσσαλία (Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα) και επιπλέον αντίτυπα σε εκθέσεις του κλάδου.

Ο Φοιτητικός Οδηγός της πόλης του Βόλου έχει στόχο να ενημερώσει τον κάθε φοιτητή για την πόλη μας, τις επιλογές του. Στην πόλη μας κάθε χρόνο έχουμε πάνω από 10,000 φοιτητές. Ο Φοιτητικός οδηγός πόλης διανέμεται δωρεάν την περίοδο των εγγραφών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή σε όλους τους εγγεγραμμένους φοιτητές του κάθε έτους σαν newsletter στο προσωπικό τους email. Με ένα αντίτυπο τον χρόνο και τιράζ 4,000 φύλλα στο Βόλο έχουμε γίνει το απαραίτητο εργαλείο του κάθε φοιτητή.

H Θεσσαλική Press είναι πολύ δραστήρια στο Διαδίκτυο και τα social media με πάνω από 20.000 ακόλουθους που μας παρακολουθούν καθημερινά στην ιστοσελίδα μας www.thessalikipress.gr, στο Facebook, Instagram & Twitter με τίτλο Θεσσαλική Press. Έχουμε στόχο να ενημερώνουμε ποιοτικά τους αναγνώστες μας και παράλληλα να αποτελούμε το πιο οικονομικά συμφέρον μέσο προβολής επιχειρήσεων κάθε είδους στην περιοχή μας. Eρευνώντας καθημερινά την αγορά, η διαφημιστική ομάδα της εφημερίδας ψάχνει να βρει και να προτείνει στους πελάτες τις πιο συμφέρουσες προτάσεις συνεργασίας ώστε να τους βοηθήσει στην προβολή της επιχείρησής τους. Χάρη στην ευρεία διάθεση της, αποτελεί μέσο προβολής τόσο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και για μεγάλες εταιρείες που απευθύνονται σε όλο το εύρος της Θεσσαλικής αγοράς. Βασική αρχή της «Θεσσαλική Press» είναι το χτίσιμο μακρόχρονων και αξιόπιστων σχέσεων με τους πελάτες της καθώς οι ίδιοι αποτελούν ζωντανή διαφήμιση για την ίδια και το έργο που παράγει.

Η Θεσσαλική Press σκοπεύει να γίνει το πιο «δυνατό» χαρτί στο χώρο των διαφημίσεων για μεγάλες εταιρείες της Θεσσαλίας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας που στοχεύουν να διευρύνουν την επαγγελματική τους δράση στη Θεσσαλία.

 

Η ομάδα μας

Διευθύντρια: Ιφιγένεια Γιαννοπούλου

Email: thessalikipress@gmail.com

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων : Ιφιγένεια Γιαννοπούλου

Email:info@thessalikipress.gr

Υπεύθυνη Marketing  Θεσσαλών Υγεία : Γεωργία Αγγελοπούλου

Email: thessalonygeia@gmail.com

Τηλ.2421036610, 2421034320

Υπεύθυνη Marketing Θεσσαλών Ομορφιά : Βασιλική Φούκη

Email: thessalonomorfia@gmail.com