top, Εκδηλώσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, ΠΑΙΔΙ, Πολιτική

«Εβδομάδα Παιδικής Λογοτεχνίας» στο Χατζηγιάννειο

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων  και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας διοργανώνουν κάθε χρόνο, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, στις 2 Απριλίου, την «Εβδομάδα Παιδικής Λογοτεχνίας».

Οι εκδηλώσεις για φέτος, θα πραγματοποιηθούν από 28 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2022 στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο με τη συνεργασία του ΠΟΚΕΛ και της εκπαιδευτικής ομάδας απ’Ουσία.

Από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την Παρασκευή 1 Απριλίου, η βιβλιοθήκη θα υποδεχτεί μαθητές της Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας οι οποίοι θα συναντηθούν με συγγραφείς της πόλης μας και την παιδαγωγική ομάδα απ’Ουσία. 

Το Σάββατο 2 Απριλίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα ανοίξει την πόρτα της στο κοινό με εργαστήρια αφήγησης, θεατρικού παιχνιδιού και εικαστικών, για παιδιά από 4 έως 12 ετών, από  την παιδαγωγική ομάδα απ’Ουσία.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι χωρίς κόστος, ενώ θα πραγματοποιηθούν λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του Covid-19.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, τηλ: 2410618753, e-mail: edimovivlio@hotmail.gr, https://www.facebook.com/www.edimovivliolarissa

Previous ArticleNext Article