top, ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Ο ρόλος της Β. Ελλάδας ως Hub των Βαλκανίων στο επίκεντρο του συνεδρίου LOGI.C στις 10 & 11 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη – Δείτε το πρόγραμμα

Με 35 ομιλητές τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο, όσο και από τον κόσμο των επιχειρήσεων πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη το συνέδριο LOGI.C στις 10 & 11 Μαΐου στο Porto Palace, που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine, και τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων, με Μέγα Χορηγό τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Στο συνέδριο, με επιστημονικούς συνεργάτες των πάνελ την OPTILOG Advisory Services, το τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΕΑ και το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, αλλά και τη δημοσιογραφική ομάδα του SC&L magazine, θα τεθούν θέματα τόσο στρατηγικής ανάπτυξης της Β. Ελλάδας, των Logistics και των Εξαγωγών, όσο και θέματα smart port logistics, αειφορίας και βιωσιμότητας στο αστικό περιβάλλον των city logistics.

Πέραν της παρουσίας του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, ως τιμώμενου λιμένα, στα πάνελ των LOGI.C θα δώσουν το «παρών» και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των περιφερειακών λιμένων της Β. Ελλάδας, περιγράφοντας τη σημασία κάθε λιμένα ξεχωριστά στις διεθνείς εφοδιαστικές αλυσίδες.

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσική, όσο και με virtual μορφή -καθώς όλες οι ενότητες θα μεταδίδονται παράλληλα και μέσω Livestreaming- θα συνοδεύεται και από μια παράλληλη εμπορική έκθεση, σε παρακείμενο χώρο, η οποία θα έχει ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.

Με σημαντικές συμμετοχές, τόσο από τον χώρο των ναυτιλιακών Logistics, όσο και των αστικών μεταφορών, με 3 αξιόλογους Επιστημονικούς Υπεύθυνους για τη διαμόρφωση των πάνελ, αλλά και με όλους τους φορείς να υποστηρίζουν ενεργά το event, και εκπροσώπους τους να συμμετέχουν στα πάνελ συζήτησης για τη στρατηγική ανάπτυξη του κλάδου, τα LOGI.C στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να αποτελέσουν ένα αξιόλογο event.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Previous ArticleNext Article