top, Θέατρο, Μαγνησία, Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας” στο Βόλο στις 18 Σεπτεμβρίου

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ΒΟΛΟΣ 

ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ – ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ “Η δύναμη της φιλίας”

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ την Κυριακή 18/9 στις 12:00 και στις 4:00μ.μ.

Βασισμένη στις ομώνυμες βραβευμένες ιστορίες

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες έγιναν θεατρική παράσταση!

Πρόκειται για την επίσημη θεατρική παράσταση των Μικρών Κυρίων στην Ελλάδα, μια παραγωγή του Θεάτρου Σοφούλη σε συνεργασία με την KOLOSSAION PRODUCTIONS που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει αλλά και διδαχθεί με τους πολύχρωμους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες!

Η παράσταση “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας” προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων ηρώων.

Η σειρά “Μικροί κύριοι – Μικρές Κυρίες” από το 1971 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων, έχει γίνει τηλεοπτική εκπομπή, έγινε μουσειακή έκθεση στο Παρίσι ενώ αναμένεται και η ομώνυμη ταινία.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ και γι’ αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας!

“Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας” μια διαδραστική θεατρική παράσταση, με εντυπωσιακά κοστούμια και τραγούδια, όπου τα παιδιά συμμετέχουν, γελάνε, χαίρονται, τραγουδούν, χορεύουν και μαθαίνουν για τη δύναμη της φιλίας και τις αξίες της ζωής.

Μην τη  χάσετε.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα

Κείμενο-στίχοι:Καλλιόπη Παπαδάκη

Μουσική: Γιώργος Τζιαφέττας

Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη

Σκηνικά: Λορέντζο Μπελλέλι

Κατασκευές Μασκότ: Ανεμοσκορπίσματα

Κατασκευή κοστουμιών: Moda System

Ειδικές κατασκευές: Πένη Δάνη

Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης

Παραγωγή: Καλλιτεχνική Εταιρεία Θεάτρου

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Γκουτσίδης, Αναστασία Ευσταθόπουλου, Μάριος Ζαρδαβάς, Λένα Μισχοπούλου, Χρυσούλα Μπουγιουκλή

Η επίσημη θεατρική παράσταση ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ – ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ “Η δύναμη της φιλίας” θα βρίσκεται για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Βόλο, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:00 και στις 4:00 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ.

Μην τη χάσετε.

Tιμή προπώλησης: 10€

Τιμή εισιτηρίου: 12€

Εισιτήρια προπωλούνται στο Βιβλιοπωλείο ΛΥΧΝΟΣ  (Κ. Καρτάλη 160), ΚΕΧΑΪΔΗ (Μουσική Ήχος Φως) (Κουταρέλια 29) .

Πληροφορίες στο 6987 089 778

(Παρακαλούνται όσοι έχουν εισιτήρια, τα οποία έχουν αγοράσει από τα βιβλιοπωλεία και το ταμείο, από την παράσταση που διακόπηκε στις 2/9 να επικοινωνήσουν στο 6987 089 778)

Previous ArticleNext Article