Βόρεια Εύβοια, Ειδήσεις

ΟΑΕΔ: Διπλασιάζονται οι διανυκτερεύσεις του Κοινωνικού Τουρισμού στην Εύβοια

Διπλασιάζεται σε 12 διανυκτερεύσεις η διάρκεια διακοπών (από 6) κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ στους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Ευβοίας. Στόχος είναι να ενισχυθούν οικονομικά οι πολίτες και οι τοπικές επιχειρήσεις που χτυπήθηκαν από τις φωτιές.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, διπλασιάζεται από 6 σε 12 βράδια η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων για τουριστικά καταλύματα του μητρώου παροχών του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2021 – 2022 στους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Ευβοίας, στο πλαίσιο των μέτρων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη στήριξη των πολιτών και των επιχειρήσεων που επλήγησαν κατά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, κατόπιν της δημοσίευσης της ΚΥΑ 60780/16.8.2021 (ΦΕΚ B' 3847/18.08.2021).

Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης κοινωνικού τουρισμού μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 31 Ιουλίου 2022 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ενισχυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 30 Ιουνίου 2022 μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ στη διεύθυνση:
https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos

Previous ArticleNext Article