Αθλητικά, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ

Γιορτή του ελληνικού μπάσκετ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου

Στο επίκεντρο του ελληνικού μπάσκετ  βρίσκεται  το επόμενο διάστημα η  Περιφέρεια Θεσσαλίας που σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)  φιλοξενεί τρεις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις  το διάστημα από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου 2022, σε Λάρισα και Καρδίτσα.

Συγκεκριμένα:

-Η Εθνική Ανδρών Μπάσκετ υποδέχεται στη Λάρισα, στο γήπεδο της Νεάπολης, την Εθνική Ανδρών Μεγάλης Βρετανίας στις 30 Ιουνίου, για τον τελευταίο  αγώνα της πρώτης φάσης των προκριματικών ομίλων του FIBA World Cup 2023.

-Η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων  πρόκειται να διεξαχθεί στην Καρδίτσα και στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου.

-Η Λάρισα φιλοξενεί το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου το 3Χ3GR National Tour, ένα από τα σημαντικά τουρνουά του θεσμού, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τη FIBA και μετατρέπεται σε γιορτή του μπάσκετ με μεγάλο αριθμό συμμετοχών όπου διεξάγεται.

« Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο για την άριστη συνεργασία και την θετική  ανταπόκρισή του στην πρωτοβουλία και στην πρόταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να φιλοξενήσει στη Λάρισα την Εθνική ομάδα μπάσκετ στον τελευταίο της αγώνα  της πρώτης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. « Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αναγνωρίζοντας την  εμπειρία της στην διοργάνωση και φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης. 

Previous ArticleNext Article